Aktywne Wpisy
Iudex +813
I'm out. Wrzuciłem wczoraj zdjęcie pięknej kamienicy we #wroclaw, której mur pobazgrano sprayem i post został skasowany przez moderację. Mam wrażenie, że ktoś tu nawet nie rozumie własnego regulaminu. Napisałem co sądzę o takich ludziach, a post poleciał ponieważ zdaniem moderacji jest to "atak personalny".
Po mojemu atak personalny dotyczy KONKRETNEJ osoby. Jeśli moderator wie jaka osoba odpowiada za ten napis na murze, to chętnie się dowiem. A jeśli
Po mojemu atak personalny dotyczy KONKRETNEJ osoby. Jeśli moderator wie jaka osoba odpowiada za ten napis na murze, to chętnie się dowiem. A jeśli
alverini +229
Ale to fajna zabawa. Dzieciaki świetnie się bawily, poprzebierane,dynie zrobione co też było super zabawa, zebrane cukierki, pukalismy tylko do drzwi, które ewidentnie też się bawiły, bo rok do roku jest ich coraz więcej. Dzisiaj na groby wspominać bliskich. Serio jeśli komuś przeszkadza że ktoś tak rodzinnie spędza czas to powinien iść na terapię.
Ja za dzieciaka to tylko na groby ludzi których nigdy nie znałem co zajmowało cały dzień.
#halloween
Ja za dzieciaka to tylko na groby ludzi których nigdy nie znałem co zajmowało cały dzień.
#halloween
#humorobrazkowy
#takaprawda
Dzisiaj myślimy trochę inaczej i nie chcemy produkować następnego pokolenia na które w sumie nas nie stać. Przynajmniej ci myślący, bo ameby są pod wpływem prymitywnych instynktów których
p--------z
@Marek_Licyniusz_Krassus: Problemem nie są oczekiwania tylko świat jaki nas otacza. Cała nasza zachodnia kultura ma
@Marek_Licyniusz_Krassus: nie nasze, oczekiwania pracodawców.
Większość sensownych fuch na etacie wymaga studiów wyższych, więc dopiero w wieku 25 lat tak naprawdę zaczynasz pracę. Żyjesz dalej jak studencik bo dopiero zaczynasz zarabiać hajs i nawet do głowy ci nie przyjdzie robić dzieciaka mieszkając na wynajmie ze współlokatorami. Może coś koło
Warto zacząć od uporządkowania głowy a potem próby wyjścia ze schematu w którym się jest.