Aktywne Wpisy
mrocznegacie +1061
100zł dla pięknego kawalera (lub kawalerki) którego wylosuję w niedzielę po obiedzie.
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
NIE MUSICIE KUPOWAĆ EBUKA
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out. W niedzielę po obiedzie.
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
NIE MUSICIE KUPOWAĆ EBUKA
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out. W niedzielę po obiedzie.
MG78 +442
Już za dwa tygodnie premiera mojej pierwszej książki, dziś drukarnia potwierdziła wszystkie terminy, jaram się niesamowicie więc czas na małe rozdajo!
Przedmiotem rozdajo jest fizyczny egzemplarz mojej książki Zrozumieć Ramen, nad którą intensywnie pracowałem przez ostatnie kilkanaście miesięcy. Książkę można zamówić na topgar.pl, jest tam też spis treści i przykładowe strony
Zrozumieć Ramen ma twardą oprawę i 320 stron. Moim celem było stworzenie kompendium o ramenie, które będzie przystępne zarówno dla początkujących, jak i zaawansowanych. Pisząc książkę spędziłem ponad dwa miesiące w Japonii, a w książce oprócz przepisów jest też dużo zdjęć i tematów społeczno-kulturowych związanych z ramenem. Do Japonii chciałbym zresztą niedługo na trochę dłużej wrócić, trzymajcie kciuki aby się udało!
Przedmiotem rozdajo jest fizyczny egzemplarz mojej książki Zrozumieć Ramen, nad którą intensywnie pracowałem przez ostatnie kilkanaście miesięcy. Książkę można zamówić na topgar.pl, jest tam też spis treści i przykładowe strony
Zrozumieć Ramen ma twardą oprawę i 320 stron. Moim celem było stworzenie kompendium o ramenie, które będzie przystępne zarówno dla początkujących, jak i zaawansowanych. Pisząc książkę spędziłem ponad dwa miesiące w Japonii, a w książce oprócz przepisów jest też dużo zdjęć i tematów społeczno-kulturowych związanych z ramenem. Do Japonii chciałbym zresztą niedługo na trochę dłużej wrócić, trzymajcie kciuki aby się udało!
Żyjemy w symulacji, bo jakiś czas temu na Wykopie inny Mirek pisał, że koleżanka w pracy mu mówił, że od wysportowanych bardziej lubi tatusiowatych chłopów i za przykład też podała Mamoa będącego na sterydowej b----e
Internetowa parodia miesza się z rzeczywistością przerwijcie już tą symulacje
A może to mi się myli i jednak Mamoa wcale nie jest na żadnym wysokim kulturystycznymi poziomie i jest to normalna sylwetka dla kogoś kto coś tam czasem ćwiczy?
#blackpill #przegryw #logikarozowychpaskow #rozowepaski
@Bananek2: Nie potrzebujemy tu twoich normickich anegdotek padalcu
w sumie jeżeli chodzi o budowanie sylwetki to faceci też są odklejeni, ale baby chyba bardziej
lekko wytrenowany = Jason Luv, Christiano Ronaldo, LeBron James, Antony Joshua, Izu Ugonoh
Pszesadnie umięśnieni są kulturyści na b----e porównaj sobie.
Bawi mnie to waszę gadanie o nieosiągalności niektórych sylwetek i gadki o basenach. Lenie jesteście i tyle, w dodatku leszcze.
Spadam na siłkę.
No bo tak to wygląda i dotyczy nie tylko karyńsk l 20 które mają sprany mozg dzisiejszymi standardami. To po prostu kobieca ignorancja.
W czasie jak zarzuciłem silownie na jakiś czas moja mama, l. 60, wtedy powiedziała że super wygladalem to x lat temu i może bym wrocil do sportu, bo wtedy wyglądałem
To nie jest nic trudnego po prostu trenuj od dziecka przez długie lata bro. Normalna sylwetka, wystarczy tylko wiele
Zachęcam Cię do rozpoczęcia już dziś.
Skoro zapraszasz panienki na filmy to dlaczego udzielasz się na tagu przegryw? Proszę o odpowiedź.