Wpis z mikrobloga

Oglądałem z paroma dziewczynami Aquamana i nagle zaczęły mówić, że im nie podobają im się za bardzo umięśnieni faceci, a ten Aquman jest akurat w sam raz idealnym przykładem jaki im się podoba, że nie jest przesadnie umięśniony xD

Żyjemy w symulacji, bo jakiś czas temu na Wykopie inny Mirek pisał, że koleżanka w pracy mu mówił, że od wysportowanych bardziej lubi tatusiowatych chłopów i za przykład też podała Mamoa będącego na sterydowej b----e

Internetowa parodia miesza się z rzeczywistością przerwijcie już tą symulacje

A może to mi się myli i jednak Mamoa wcale nie jest na żadnym wysokim kulturystycznymi poziomie i jest to normalna sylwetka dla kogoś kto coś tam czasem ćwiczy?

#blackpill #przegryw #logikarozowychpaskow #rozowepaski
Bananek2 - Oglądałem z paroma dziewczynami Aquamana i nagle zaczęły mówić, że im nie ...

źródło: IMG_0203

Pobierz
  • 66
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
chłopie, twoja historia mikrobloga to tag typu redpill i przegryw, więc czego tu się innego spodziewać?

Skoro zapraszasz panienki na filmy to dlaczego udzielasz się na tagu przegryw? Proszę o odpowiedź.

@naganiaczherculesa: @KevinTworzySam: a gdzie facecik może sobie ponarzekać na kobiety? Myślicie, że z tymi panienkami to zawsze jest kolorowo? Może jak jest się nieczułym badboyem to żyje się jak z eksperymentu z klaudiuszem, ale jestem bardziej wrażliwym
  • Odpowiedz
@Bananek2 no jasne, opisując parę procent tego co jest, kompletnie ignorując, że zdecydowana większość związków jest spoko, kobiety są spoko, faceci są spoko i całe nasze społeczeństwo w większości jest miła dla siebie, to tylko na wykopie jest taki ściek
  • Odpowiedz
  • 0
@naganiaczherculesa: na facebookowych komentarzach ludzie wypisują jeszcze większy ściek, a jak wejdziesz w feministyczne rejony instagrama to już w ogóle. Ludzie w internecie najczęściej piszą by ponarzekać, venting i te sprawy. Rzadko kiedy ludzie shitpostują, że mieli fajny dzień, bo takie rzeczy wrzucają w formie postów i relacji na swoich publicznych profilach swoich social mediów by się pochwalić, tam masz z kolei samą propagandę sukcesu
  • Odpowiedz
@Uuroboros: w sumie trafiles w sedno. wszystko prowadzi do tego że taka nabita sylwetka po prostu przypomina to jak wyglądają najlepsze geny u samca: gruby kościec, potężna sylwetka, szerokie barki, duża klatka piersiowa, duże i silne ręce itd. teraz naturalnie ciężko jest zbliżyć się do takiego ideału przez obniżony poziom testosteronu u meżczyzn + brak aktywności fizycznej od dziecka. no i wyjaśnia to też czemu laski wcale nie chcą typowego
  • Odpowiedz