Wpis z mikrobloga

@Influ3nD: Jeszcze mam tak że jak ktoś (np. współpracownicy) mówi że ma już dzieci w wieku 18-19 lat to sobie myślę "O, to w podobnym wieku jesteśmy", a potem, a nie zaraz, ja juz prawie 30 mam ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@chimeryczna_chimera: wykop stoi patostreamami, patokanałami i tagiem przegryw (choć to raczej zachodzące na siebie grupy). Obawiam się, że średnia wieku tutaj, po migracji na nową wersję serwisu spadła w okolice 16-18 lat. Oczywiście żaden programista 15k się nie przyzna, że z informatyką ma styczność dwa razy w tygodniu na lekcji ( ͡° ͜ʖ ͡°).
  • Odpowiedz
@Katiee: Ja słysząc że ktoś jest po 30 to myślę że to dorosła odpowiedzialna osoba... A później przypominam sobie że mi dalej w głowie nie ślub i kredyt oraz dzieciak a tripy z rushofom imprezy itd a na budziku 31 xD
  • Odpowiedz
@chimeryczna_chimera: Już dawno, zobacz sobie jaki mamy poziom większości bordowców. Ci co najbardziej drą ryja i próbują obrazić rozmówcę- mają najwięcej plusów nawet jeśli mają g---o do powiedzenia. Na tym portalu już nie liczy się kontent tylko tryhardowanie żeby być śmieszkiem poza kontrolo. Zobacz ile jest zwolenników płacenia za YT- to też o czymś świadczy. Taki Człowiek_ludzki czy PiotrFr- zobacz sobie ich profile i dlaczego są bordo. Są prowokatorami, a
  • Odpowiedz
Jak chcesz być bordo

@DonRzoncy: nastąpiła taka inflacja bordo, że wystarczy jedno znalezisko 200 wykopów i masz bordo na parę miesięcy plusy praktycznie nic nie dają.

Źródło: wbiłem bordo chwilę po wykopie 2.0 znaleziskiem o hejto, które spadło z rowerka, zanim zarobiło 300 wykopów, po kilku miesiącach jak bordo spadło nic nie zmieniło uzyskanie w sumie z 3k+ plusów za komenty w krótkim czasie.
  • Odpowiedz
@Influ3nD: Dzisiaj jak sobie z ziomkiem pykałem w #csgo to małolaty do mnie "proszę pana" mówili.
Z jednej strony pełna kultura wśród młodzieży ale z drugiej strony zabolało...
(°°
  • Odpowiedz