Wpis z mikrobloga

#hotelparadise dobra bo widzę że bicie serca tagu, tak jakby gdzieś tam przyspieszyło. To proszę mi tu w komentarzach napisać, kto z jakim uczestnikiem hotleixa się utożsamia, do jakiemu jest wam najbliżej. Zaznaczanm z góry że chodzi o charakter, a nie ilość wstrzykniętego botoksu, czy tam sterydów we krwi.
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kakarot_Z: mi najbliżej do Werki. Ja rozumiem ze jej zachowanie nie pobudza oglądalności, nie drze się, nie knuje, jest spokojna. Może tym nie wygra programu ale moją sympatię zdobyła od 1 odcinka.
  • Odpowiedz
@pawel_je: w poprzednim sezonie zamiast wyroczni byly pytania 1 na 1 pomiedzy uczestnikami, w ktorym hostem byl lektor. Ludzie tam sie spinali i przekrecali fakty a lektor nic nie potrafil odpowiedziec ani zareagowac. Wzieli go, bo widzieli, ze ludzie w Internecie go propsuja, ale okazalo sie, ze to tylko postac czytajaca teksty przygotowane przez kogos innego a nie fajna osobowosc
  • Odpowiedz
@Kakarot_Z: ja się identyfikuje ze świętą trójcą sprawiedliwych tej edycji czyli kamień +papier+nożyce. To jest logo na proporczyk pamiątkowy z tej kolonii ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@Kakarot_Z: mi chyba najbliżej do Oliwki, ale tej takiej prawie dekadę starszej, która nabrała pokory, nie musi być topką dla wszystkich tylko dla samej siebie, która nie drze mordy na ludzi, którzy jej nie odpowiadają, z lekkim Tobiaszowym twistem myślę
  • Odpowiedz