Aktywne Wpisy
Arekt +8
Pytanie do osób mieszkających w dużych miastach jak #poznan #warszawa #wroclaw #krakow #gdansk
Czy chcielibyście ograniczenia samochodów osobowych do minimum w centrum, jeśli miasto zrobiłoby zajebista infrastrukturę do podróżowania komunikacją miejską, zredukowanie zapchanych autobusów/tramwajow do minimum, częstsze kursy, więcej tras, dodanie pociągów itd i wszystko przy obniżonej cenie biletów.
Czy chcielibyście ograniczenia samochodów osobowych do minimum w centrum, jeśli miasto zrobiłoby zajebista infrastrukturę do podróżowania komunikacją miejską, zredukowanie zapchanych autobusów/tramwajow do minimum, częstsze kursy, więcej tras, dodanie pociągów itd i wszystko przy obniżonej cenie biletów.
Zgodzilibyście
- Tak 57.5% (1853)
- Nie 42.5% (1368)
Therionn +25
Mirasy, czy ja jestem jakiś nienormalny czy dla mnie takie coś to ostra przesada? Psa nie można zostawić na 8h w domu? Już słyszałem o cateringu dla psa, ale tutaj to już ostra jazda moim zdaniem. Po co mi facet i dzieci skoro mam psa. NIE MOGĘ DZISIAJ Z WAMI WYJŚĆ NA MIASTO, BO MUSZĘ ODEBRAĆ PSA Z PRZEDSZKOLA.
#p0lki #pies #zwierzeta #logikarozowychpaskow
#p0lki #pies #zwierzeta #logikarozowychpaskow
Dzisiaj co drugi wpis to "ok oski", "its over" albo opowieści o tym co robiło się w kiblu. Byli tu ludzie, którzy pisali posty pelne autorefleksji i człowiek to czytał zaciekawiony.
#przegryw
@qew12: dokładnie tak, pamiętam dobrze jak to wyglądało jeszcze trochę przed tym zanim założyłem tu konto. Różnica że zamiast ok oski to wyzywali od normików jak się nawet zaplusowało wpis który był nie po linii tych "prawdziwych" incelów.