Aktywne Wpisy

gardan +11
#psiarze #psy #prawo
Wczoraj robiłem zakupy w Żabce. Za mną stała baba z psem. Gdy czekałem na akceptację płatności, z zakupami już w siatce - pies podszedł i zaczął je lizać (część produktów spożywczych wystawała na zewnątrz). Gdyby to było przed zakupem, zwyczajnie bym polizane produkty odłożył z powrotem na półki, ale to było już po płatności. Zapytałem idiotkę, czy zamierza mi teraz zwrócić kasę za
Wczoraj robiłem zakupy w Żabce. Za mną stała baba z psem. Gdy czekałem na akceptację płatności, z zakupami już w siatce - pies podszedł i zaczął je lizać (część produktów spożywczych wystawała na zewnątrz). Gdyby to było przed zakupem, zwyczajnie bym polizane produkty odłożył z powrotem na półki, ale to było już po płatności. Zapytałem idiotkę, czy zamierza mi teraz zwrócić kasę za

Witam. Ostatnio byłam tu 3 lata temu.
Co się zmieniło na Wykopie Mireczki i Mirabelki? ;o
Co się zmieniło na Wykopie Mireczki i Mirabelki? ;o

![Atak prorosyjskiej grupy na oczyszczalnię ścieków na Podkarpaciu [AKTUALIZACJA]](https://wykop.pl/cdn/c0834752/6aac314c84a38b5a9975b1395062a227892e5f962291c068117ea94470c930a6,q80.jpg)

To by się przydał zegarek z solarem, co by go naładować bez problemu.
No ale jak pilnować dokładności? Można z duszy i gwiazd. Albo z radia. No i jakby nie był zbyt elegancki pasek, taki ładny leśny, zielony. Nie uwierzysz ale mamy coś w ofercie...
CASIO WVA-M630B
Jak wygląda, każdy widzi. Analog plus cyfrowy wyświetlacz.
Posiada "baterię słoneczną" czyli ładuje się po wyjściu z piwnicy.
Czas ustawia sam z radia, bo jest to wave ceptor.
Aha, no i funkcja oszczędzania energii. A co to? Ano jak jest znowu w ciemnej piwnicy (szufladzie) to po jakimś czasie wyłącza wyświetlacz a wskazówki ustawia na godzinie 12. I tak se odmierza czas w tle do momentu gdy ktoś go oświeci. Trochę taki mechanizm Schroedingera albo elektron wystrzelony w kierunku szczelin. Jednocześnie odmierza czas i nie dopóki ktoś go nie zaobserwuje.
Aha, potrafi tak ponoć nawet do 24mc siedzieć w ciemności.
#zegarki #casio #odkrywamcasio
źródło: WVA-M630B-3AJF-720x720
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz