Wpis z mikrobloga

Właśnie się #!$%@?łam i wydarłam mordę na sąsiada #!$%@?, od 4 przychodzą do niego #!$%@? ludzie po towar, pukają #!$%@?, śpią albo r00chaja się na klatce albo wymuszają jakieś drzwi do garażu (serio). Koleś przyszedł teraz z dupą xD która się cały czas śmiała.
Ja mam już dość, codziennie od 3 nie mogę spać a o 6 wstaje do #!$%@? wafla.
I podobno moje dzieci hałasują ale jak do nich te zjeby przychodzą i się z nim biją za towar na klatce to git?
Dodam że tam też dziecko mieszka.
I chyba też się pofatyguje to w końcu zgłosić.
Dziecko na melinie ? #!$%@?
I co z tego że mnie przeprosili i obiecali być cicho jak weszli do sasiada xD i teraz ich słyszę przez ścianę xD
##!$%@? #cpunydowora #patologia #tagujenanocnej
  • 87
  • Odpowiedz

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

I chyba też się pofatyguje to w końcu zgłosić.

@Melkovva_: I dostaniesz w #!$%@? i #!$%@? do dupy bo doskonale będą wiedzieć kto ich zgłosił. Zamiast grać "odważną kobietę" i drzeć mordę to powinnaś zrobić to od razu. Teraz masz pozamiatane.
  • Odpowiedz
  • 1
@Melkovva_

zgłaszałam do mopsu, mopsiara kazała mi się zająć moimi dziećmi!

dzwoniłam o 8 do dzielnicowego. Dostał nagrania. Elo

Takie rzeczy zgłaszaj na bieżąco na policję albo straż miejską.
  • Odpowiedz
  • 2
@Sebastix telefon na 112 albo straż miejską. "Dzień dobry, tu i tu jest awantura/ludzie się głośno zachowują etc. Podejrzewam handel narkotykami. Podaję kod do klatki, dziękuję, dobranoc.

Gdzieś tam po drodze pewnie zapytają o personalia, ale jak ma patus do tego dotrzeć?
  • Odpowiedz
@siedze_w_samych_gaciach: Słuchaj młodzieży, różnie w Polsce bywało. Zostawię tu tylko mema bo nie będę podawać personaliów (sprawa była opisana w mediach) ale żebyś się kiedyś nie zdziwił. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Zawsze trzeba rozważyć wszystkie możliwości żeby potem nie być zaskoczonym czy poszkodowanym, szczególnie jak się komuś zniszczy życie a mieszkasz drzwi w drzwi z typem. Polska to taka gra na hardzie, nie ufaj nikomu. (
SarahC - @siedzewsamych_gaciach: Słuchaj młodzieży, różnie w Polsce bywało. Zostawię ...

źródło: policja_narko2.jpg__1200x0_q85_crop_subsampling-2_width-1200

Pobierz
  • Odpowiedz
@Melkovva_: trzeba było od razu na pały dzwonić, tak aby przyjechali jak hałasują, może jeszcze wpadną za coś nielegalnego.
Ktoś chce sobie robić biznesy nawet nielegalne to niech sobie robi, ale niech nie utrudnia innym życia przy tym.
Sen to rzecz święta.
Mogą sobie wynając jakiś garaż na osiedlu i z niego handlować a nie w bloku.
  • Odpowiedz
@cat_in_hat: omerta prawo ulicy mordo! Chyba że to dla ciebie biegają te jotpe dzieciaczki, to możesz śmiało być rozjebusem w małej koronie i nikt nic nie powie xD #!$%@?ć prawilniaków, hatfu na was, siedźcie sobie ze sklejoną #!$%@?ą jak ktoś wam zatruwa życie.
  • Odpowiedz
  • 4
@fastmotion: w lipcu dzielnicowy kiedy byłam z głosić że nęka mnie sąsiadka powiedział mi że w tym bloku dzieją się cuda że jeszcze wszystko przede mną xD i że będziemy się często widywać bo co chwilę są wzywani, ps mieszkam POD KOMISARIATEM mają minutę z buta
  • Odpowiedz