Aktywne Wpisy
ciootka +82
Pracowałam w gastro, odeszłam żeby „budować karierę” do korpo, chciałam pracować wyłącznie w nowej pracy, jednak po dwóch miesiącach wróciłam do gastro na weekendy, wytrzymałam w takim trybie półtora roku, właśnie podpisałam wypowiedzenie w korpo i wracam uśmiechać się do ludzi, parzyć kawę i organizować wieczory z muzyką na żywo.
Kurna, kocham ten lokal, te adrenalinkę, przyjemność pracowania z samymi przyjaciółmi no i to, że lepiej zarabiam. I czerpię z każdej chwili
Kurna, kocham ten lokal, te adrenalinkę, przyjemność pracowania z samymi przyjaciółmi no i to, że lepiej zarabiam. I czerpię z każdej chwili
MrBeast 0
Jak byście mieli wybrać TOP kanał/twórcę 2023 na #polskiyoutube to co byście wybrali?
Nie wrzucałem takich kanałów jak #famemma z konfami czy F2F, czy #kanalsportowy bo byście trollowali pewnie z tym kanałem.
Pewnie w komentarzach pojawi się kilka innych opcji ale wybrałem raczej taką topkę osób z fajnymi materiałami w tym roku.
#youtube #polska #polskiyoutube #rozrywka
Nie wrzucałem takich kanałów jak #famemma z konfami czy F2F, czy #kanalsportowy bo byście trollowali pewnie z tym kanałem.
Pewnie w komentarzach pojawi się kilka innych opcji ale wybrałem raczej taką topkę osób z fajnymi materiałami w tym roku.
#youtube #polska #polskiyoutube #rozrywka
Najlepszy polski Youtuber/Kanał na YT w 2023
- Bungee 7.5% (22)
- Budda 7.8% (23)
- Patec 8.5% (25)
- Książulo/Wojek 20.4% (60)
- Historia Bez Cenzury 7.1% (21)
- Friz / Genzie 3.7% (11)
- BezPlanu/CiekaweHistorie(bracia) 11.2% (33)
- Spinkafilmstudio - Walaszek 21.8% (64)
- AjthePolishAmerican 4.8% (14)
- OjWojtek 7.1% (21)
Jest sens gdzieś to zgłaszać?
#polskiedrogi #stopcham #csiwykop
@who_cares2: a op przyspieszał widząc że go ktoś debilnie wyprzedza, a widząc jak jedzie przez resztę filmu, to OP jest kimś kto tworzy problem na drodze. Jak można specjalnie przyspieszać w takiej sytuacji? Jedzie lewym #!$%@? wie po co, ale wyprzedzić też się nie
@tobtp: jak chcesz utrudniać wszystkim w okół życie i stwarzać niebezpieczne sytuacje na drodze to tak, wtedy op porusza się w 100% prawidłowo.
Jeździj przepisowo, trzymaj odległości, nie poganiaj innych to nikt ci nie będzie blokował pasa. Proste.
Poza tym wyprzedzałem pojazdy z prawego pasa, to w końcu mam jechać szybciej, czy wolniej tym lewym pasem.
Przed wrzuceniem tego filmu nawet mi do głowy nie przyszło, że ktoś
Daj znac jak się sytuacja rozwinie
Jeśli ktoś ma problemy z nerwami to nie powinien siadać za kierownicą. Więcej luzu, mniej spiny.
obaczaj sobie np to hhttps://www.highwaycodeuk.co.uk/answers/what-is-the-stopping-and-braking-distance-of-a-car/ w dobra pogode przy uwaznym kierowcy auta osobowego jadacego 110kmh (70mph limit w UK) ten dystans uznaje sie za 96m, dla ciezarowki to ponad