Aktywne Wpisy

uncle_freddie +1262

Czy warto wydac ok. 2000zl na klucze dynamometryczne do uzytku domowego (motocykl i czasami auto)?
#motocykle #motoryzacja #mechanikasamochodowa
#motocykle #motoryzacja #mechanikasamochodowa
źródło: temp_file4046116407509945228
Pobierz

#vectra #informatyka #router #pytaniedoinformatyka #pytanie #pytaniedoeksperta
@plastyczny
Ja tam zrezygnowałem z routera na rzecz modemu po tym, jak mój dostawca przy przedłużeniu umowy stwierdził, że dalsze używanie routera będzie wiązało się z opłatą za WiFi.
@Szewa1990 - a ja znalazłem informacje, że ten patent dotyczy
Pewnie chcą poczuć władzę. Tak samo śmieszne jest pobieranie opłat za WiFi.
Później 192.168.0.1 login i hasło PUSTE. Po zalogowaniu się trzeba zmienić hasło i login na swoje, oraz można zmienić >ustawienia wifi. Po wszystkim wyłączyć z prądu, podpiąć kabel z vectry i włączyć. Da się dostać do ustawień na swój >login i hasło.
Przekierowania portów działały, obecnie nie mogę tego potwierdzić. (poza domem od dłuższego czasu)
Wiem,
Pokaż jak ustawiasz i czy odblokowujesz na linii:
Cisco ->
Na pewno NIGDY nie ustawiaj jednocześnie DMZ i dodatkowo: Applications & Gaming -> Port Range Forwading.
Pokaż coś tam narzeźbił
źródło: comment_p6gBNzAp2hYPPR1PpJkgNQHBsE7GFfL3.jpg
PobierzE: na kompie nic nie blokuje, bo na innym modemie (routerze) u innego operatora wszystko śmigało.
źródło: comment_mAiH7F0kTplbEMEKavYdUA2uOuuFVW7C.jpg
Pobierz@Szewa1990:
@plastyczny: wiecie jak zmienić szerokość kanału na 20 MHz w tym EPC3928? Na stronie Vectry w konfiguracji nie ma takiej możliwości. Trzeba bawić się w to odłączanie, resetowanie itd?
Jak rozwiążesz to daj znać.
Pytanie. U ciebie też internet bardzo wolno chodzi?