Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: niektórzy nawet na pracę poświęcają prawie cały dzień, a jak do tego masz małe dziecko, którym trzeba się zająć i np. coś porobić w domu to się nie dziw, że nie mają czasu
  • Odpowiedz
@mirko_anonim praca najwięcej czasu, potem są obowiązki domowe takie jak gotowanie, sprzątanie itd. Jeśli się dużo pracuje to zazwyczaj w tym jednym dniu wolnym trzeba to nadrobić. Nawet jak zostaje trochę czasu to się nie chce i człowiek jest potem zmęczony. Ja czasami wolę sobie poleżeć beztrosko i też mówię innym że nie mam czasu. Chwila dla siebie też ważna
  • Odpowiedz
Co ludzie 25+ takiego robią, że wiecznie nie mają czasu?

@mirko_anonim: Nie chce mowic za innych, ale ja z---------m. Pracuje dla firmy, pracuje tez na własny rachunek. Polecam zwlaszcza samotnym ludziom. Niby bez sensu, zwłaszcza w czasie wysokiej inflacji, ale mimo wszystko praca wypełnia pustkę.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Nic pewnie. Takie gadanie przez lenistwo. Ja np. mimo prawie 4 dych na karku i rożowej (ale bez dzieci - z lenistwa) kompletnie nie mamy co robić, ale nawet nic nie próbujemy zmienić. Po pracy tylko wegetujemy w domu, netflix, ig, tiktok i leżenie. Zakupy i żarcie najlepiej zamówić. Sprzątnąć sie nie chce to przychodzi baba dwa razy w tyg mieszkanie ogarnąć. Nawet pracować się nie chce. Po
  • Odpowiedz