Był jakiś piłkarz dla którego zaczęliście interesować sie piłką? Dla mnie to był ten pan, bo zacząłem mecze oglądać dopiero w liceum xD #mecz #pilkanozna
@Kruk_98: z perspektywy czasu trochę wstyd przyznać, ale jako dzieciak imponował mi Beckham. Miał swój unikalny sposób podkręcania piłki, z kopiącą stopą tak mocno wykręconą picrel, który miał w sobie jakąś taką finezję, która zainspirowała mnie, że też tak chcę xD przeszło mi jak odszedł z MU
@ImienioslawNazwiskowski : Czemu wstyd? Beckham to był świetny piłkarz, żadnych afer, z jedną partnerką przez całe dorosłe życie, a po zakończeniu kariery jest w fajny sposób dalej związany z futbolem, plus to po prostu jest bardzo dobry człowiek :)
@Beeercik: w sumie racja, miałem na myśli to że był troche takim poster boyem, chodził z laską ze spice girls itd. A jego kariera po odejściu z MU, no cóż, to była równia pochyła raczej. Stał się bardziej popularny w uwagi na swój status wypracowany w MU niż późniejszą grę.
60zl za brak reklam na Instagramie - kogoś #!$%@? xD Ja rozumiem te wszystkie opłaty za serwisy streamingowe itd, ale #!$%@? 60zl za jakiegos Instagrama, żeby sobie bez reklam posty i story oglądać? #instagram #facebook
Ronaldinho (。◕‿‿◕。)
@ImienioslawNazwiskowski : Czemu wstyd? Beckham to był świetny piłkarz, żadnych afer, z jedną partnerką przez całe dorosłe życie, a po zakończeniu kariery jest w fajny sposób dalej związany z futbolem, plus to po prostu jest bardzo dobry człowiek :)