Wpis z mikrobloga

@Wszystko_albo_nic sprzedawanie nadziei to wspaniały biznes, ale żerowanie na osobach w potrzebie przez religiantów uważam za coś wstrętnego. Za każdym razem sprowadza się to do tego, że trzeba w pewnym momencie dać bozi pieniążka. Oczywiście przez pełnomocnika. Oto wielka tajemnica wiary, złoto i dolary.

Opie - potrzebujesz pomocy, idź do świeckiego psychologa albo psychiatry.
  • Odpowiedz
@Wszystko_albo_nic oczywiście że wiem, działają tak jak każda inna sekta. Szukają osób w potrzebie, oferując im pomoc, ale utrzymują, że tylko wśród nich taka osoba uzyska wsparcie. Powiedzą, że wiedzą co zrobić, tylko trzeba zaufać X (wstaw jakąś postać religijną albo świętego). B--------ą miłością, uzależniają od siebie psychicznie i emocjonalnie podobnie do nałogu, który pomagają zwalczać, a CAŁKOWICIE przypadkowo wiążą go z jakąś grupą religijną. No i już mają owieczkę do
  • Odpowiedz
CAŁKOWICIE przypadkowo wiążą go z jakąś grupą religijną. No i już mają owieczkę do golenia. Beeee! Nie wstyd wam tak łowić ofiary?

@Karl_Tofel: jestes idiota
Nie jestem w grupie wsparcia, ale staram sie pomagac ludziom.
Nie Tobie decydowac o tym co kto ma robic na szczecie. OP moze nawet pojsc nawet do WROZKI, zeby mu to POMOGLO w nalogu.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): odpowiedź do komentarza wyżej z anonima. na szczęście u mnie nie ma problemu z erekcją z partnerką, wręcz nawet nie potrzebuje żadnej pomocy z jej strony ani z mojej bym był od razu gotowy, niczym jakbym nastolatkiem który to robisz pierwszy razy. czy w jakiś sposób twoja partnerka ci pomagała z problemem, jeśli tak to w jaki sposób? czy miałeś problemy z przedwczesnym wytryskiem mając abstynencje?

• Odpowiedz