Aktywne Wpisy

Trzeci Syn (dwanaście kilo #pdk) tydzień temu zawitał (powodzenia ze zmieszczeniem Rodziny w Yarisie), więc na nową drogę życia nowe wozidło. Idealnie się złożyło, termin odbioru był na czerwiec.
Super samochód. Foczka U DM-i Design.
Nic więcej nie trzeba (do przeciętnej, polskiej jazdy 6, czy 10 tysięcy kilometrów rocznie wokół komina).
Stosunek cena jakość torpeda (pierwsze modele Xiaomi koło roku 2013 vibes). Sąsiad obok też ma od trzech miesięcy i sobie
Super samochód. Foczka U DM-i Design.
Nic więcej nie trzeba (do przeciętnej, polskiej jazdy 6, czy 10 tysięcy kilometrów rocznie wokół komina).
Stosunek cena jakość torpeda (pierwsze modele Xiaomi koło roku 2013 vibes). Sąsiad obok też ma od trzech miesięcy i sobie
źródło: 829
Pobierz
rio574 +470
źródło: 1000068195
Pobierz

Jest jakaś wtyczka upraszczająca znalezienie jakiejś odpowiedzi w internecie? Szukanie rozwiązania problemu, artykułu który treściwie wyjaśnia różne sprawy albo czegoś do pobrania? Wpisuję frazę czegoś w google search i wyskakuje 10 różnych tych samych artykułów na 10 różnych stronach. A chciałbym żeby mi wyszukało jedną stronę która będzie spisem treści danej kategorii nie chodzi mi o wikipedię nie to mam na myśli. Mam na myśli wtyczkę do przeglądarki, bo niejednym tematem się interesuję, a czytanie artykułów 15 minut by znaleźć właściwy jest męczące. Po prostu tych stron jest od zaje...
#pytanie #internet
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Testowałem bing i np. szukając o obiekcie w danej miejscowości, pisał o innej z podobną nazwą. Zaznaczenie, że to różne, nie pomagało, niby przyznał rację i twierdził, że już pisze o pytanej, ale dalej cytował informacje o złej. Dopiero podanie dokładnej daty obiektu dało prawidłowy wynik, ale po takim dokładnym haśle sam bym od razu znalazł.
Nie potrafi też przeglądać rejestrów firm/instytucji, a