Wpis z mikrobloga

#pytanie #podrywajzwykopem

Tak jak pisałem ostatnio poznałem dziewczynę na imprezie i ogólnie bardzo dobre wrażenie na mnie zrobiła(7/10). Wziąłem jej numer i wczoraj wysłałem smsa w stylu:

-"Miło było Cię poznać Kasiu. To kiedy ruszamy znowu na imprezę?:)"

-Ona "Myślałam, że już się nie odezwiesz. :) Na razie odpoczywam od imprez, ale jakbyś miał jakąś ciekawą propozycję to czemu nie."

- "Mam bardzo ciekawą propozycję dla Ciebie, ale niekoniecznie imprezową".

-"A co to za propozycja? Zaciekawiłeś mnie:)"

No i jak to dalej rozegrać? Myślicie, że lepszym pomysłem będzie wypad na kręgle/bilard czy jakiś teatr/kino? Czy może nie kombinować i na początek zwykły spacer?(tylko gdzie on jest ciekawy).

Za wszelkie cenne rady rozdaję plusy jak szalony. :D
  • 95
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Simon: ja to lubię dziewczyny targać po fajnych miejscach. Karting , ścianki wspinaczkowe, stoki narciarskie, góry :) ale to zależy od dziewczyny bo nie wszystkie tak lubią :) która się ze mną na początku amareny pod mostem nie napije to odpada :)
  • Odpowiedz
@Simon: spacer w ciekawym miejscu. Ewentualnie jakaś klimatyczna kafejka, ale jka pójdzie dobrze, to i tak później powinno skończyć się spacerem. Idziecie się pozanć przecież przede wszystkim, musi być klimat i okazja do rozmowy, sprawdzenia, czy się klei, czy tematy zaskakują, czy macie w ogóle coś wspólnego
  • Odpowiedz
@Simon: Do kina nie, pierwsze 2-3 randki powinny być nietuzinkowe. Wysil zwoje. spacer w ciekawe miejsce, karmienie czapli szarych rybami, strzelanie do szczurów na śmietnisku.. Kino i kolacja później, jak już będziecie bliżej, bo inaczej ją spłoszysz, takie propozycje to ona ma na codzień.
  • Odpowiedz
  • 1
@Simon: jak masz pieniądze i możliwe że ona też to pójdzie na jakieś zakupy najlepiej do dużej galeri. Nie musicie kupować dużo rzeczy wystarczy tylko kupić jednego ciucha. Chodzi o to żeby pochodzić po wszystkicp sklepach wolnym tempem żeby zajęło wam to cały dzień. Poprzymierzajcię ciuchy w każdym w sklepie dobra zabawa. Nawet nie musicie nic kupować. :-P w między czasie pogadajcie pośmiejcię się ;-) a na koniec pójdzie na
  • Odpowiedz
@vertoo: No właśnie też teraz to zauważyłem może odkryłem swoje powołanie i przy okazji wezmę na randkę jakieś próbki perfum i zobaczymy jak mi pójdzie. :D
  • Odpowiedz
@Simon: weź ją na shishe. Albo na jakieś piwko do knajpy. Żadnych kin, gokartów, teatrów - idziecie się zapoznać, macie gadać.

Jak jest możliwość to siadaj obok niej, nie naprzeciwko. Słuchaj, co ona mówi i wykorzystaj to przy następnej randce.

Powodzenia :)
  • Odpowiedz