Aktywne Wpisy
klubzangli +12
błagam powiedzcie mi, czy wy też pierzecie wszystko po jednym wyjściu z domu? chyba już tracę rozum albo k---a może to ja jestem w błędzie, nie wiem. moja dziewczyna za każdym razem kiedy wraca do domu z pracy, pierwsze co robi to w-------a wszystko co miała założone na sobie do pralki- wiadomo bielizna, koszulka jak spocona, ale tak samo spodnie, bluza, swetry, no dosłownie wszystko za wyjątkiem kurtki. nie jestem w stanie

Graner +22

Tak jak pisałem ostatnio poznałem dziewczynę na imprezie i ogólnie bardzo dobre wrażenie na mnie zrobiła(7/10). Wziąłem jej numer i wczoraj wysłałem smsa w stylu:
-"Miło było Cię poznać Kasiu. To kiedy ruszamy znowu na imprezę?:)"
-Ona "Myślałam, że już się nie odezwiesz. :) Na razie odpoczywam od imprez, ale jakbyś miał jakąś ciekawą propozycję to czemu nie."
- "Mam bardzo ciekawą propozycję dla Ciebie, ale niekoniecznie imprezową".
-"A co to za propozycja? Zaciekawiłeś mnie:)"
No i jak to dalej rozegrać? Myślicie, że lepszym pomysłem będzie wypad na kręgle/bilard czy jakiś teatr/kino? Czy może nie kombinować i na początek zwykły spacer?(tylko gdzie on jest ciekawy).
Za wszelkie cenne rady rozdaję plusy jak szalony. :D
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@kopek: kopek, saving polish economy since 2014.
źródło: comment_VDxl09Kyi7CZI06nYCiEY5E66fdeJG4F.jpg
PobierzTo brzmi jak zaproszenie na spotkanie w celu uczynienia z niej kolejnego rekina biznesu :D
#fmgroup #mlm
Jak jest możliwość to siadaj obok niej, nie naprzeciwko. Słuchaj, co ona mówi i wykorzystaj to przy następnej randce.
Powodzenia :)