Aktywne Wpisy
biaukowe +23
niemorzliwe +111
Nigdy nie kupujcie mieszkania w bloku który ma numer z literką M. Ja mam powiedzmy 13M m. 69 i co drugi kurier szuka mnie w bloku 13. Już nie wiem jak pisać na zamówieniach. Pisałem 13M/69 to jechali pod 13. Teraz piszę 13M m. 69 ale to też nic nie daje. Piszę komentarze do zamówień, ale to nic nie daje. Dzisiaj napisałem tak w uwagach do zamówienia: "Numer bloku to 13M, numer
#przegrywpo30tce #przegryw #tinder #facebook
Jeśli odpowiedź brzmi nie - przeanalizuj co możesz zrobić, żeby Twój target się Tobą zainteresował. I to, co możesz, zmień. Nie gadaj zaraz,
@Tetsuya: kiedyś w końcu założę tego tindera i będę je trollował xD Spalą mnie potem na stosie w mojej wiosce
Możesz też posłuchać typów co nie mają matchy i się tu żalą na każdym portalu jakie te kobiety złe
@naksu: a to dlaczego ja nie mam prawa robić tego, co chcę i nie wszystkie uczucia różowych odwzajemniać? xD Podwójne standardy co?
co innego kiedy się kogoś skrzywdzi nie mając takiego zamiaru a kiedy się kogoś skrzywdzi specjalnie
@naksu: tak napisałem. Masz tam "xD". Ponadto napisałem o paleniu na stosie. Ja tylko zwracam uwagę na podwójne standardy. Wykorzystywanie spermiarzy? W porządku. Wykorzystywanie samotnych madek i grubych? Hurr durr