Wpis z mikrobloga

@naksu: to Ty nie uprzedmiatawiaj niebieskich, którzy spermią, bo mają swoje niezaspokojone potrzeby np. bliskości i zostali nauczeni przez społeczeństwo, w tym matki, że trzeba spermić do kobiet i traktować je jak boginie, bo tylko tak można zdobyć ich sympatię. Różowe (generalizuję, Ty też generalizujesz) wykorzystują ten fakt i friendzonują jak leci takich biedaków. Różową, która świadomie friendzonuje, żeby mieć np. szofera, kogoś, kto będzie robił remonty za darmo itd. spokojnie
@przegryw_z_piwnicy nie, różowe nie są bardziej bez skrupułów bo porównujesz remont do wykorzystania seksualnego i zabawy czyimiś uczuciami, co innego jak ktoś prosi cię o remont (zawsze możesz odmówić) a co innego jak ktoś lata za tobą, wyznaje ci miłość, udaje, zaciąga do łóżka a później mówi „hahaha myślałaś, że serio się w tobie zakochałem gruba kurvvo?”. Serio nie widzisz różnicy?

Ja lubię spermiarzy o ile nie podpadają pod nękanie, stalking i
@naksu: sęk w tym, że różowa nie prosi o remont, ale bawi się uczuciami spermiarza, bo wie, że ten zrobi remont, bo liczy, że dzięki temu zdobędzie jej serce. Inaczej by sytuacja wyglądała, gdyby różowa wprost powiedziała: słuchaj, nic z tego nie będzie. Zostańmy przyjaciółmi, ale proszę Cię o przysługę. A inaczej jak nie powie tego wprost, ale będzie mamić spermiarza, że jak będzie się starał, to ona odwzajemni uczucie

I
@przegryw_z_piwnicy dobra to ty się mścij na tych różowych co cię wychvjały a nie obcych osobach, których nie znasz bo to gówniarskie zachowanie i zwyczajnie chamskie, nie wiesz nigdy co taka osoba może mieć w głowie, może mieć depresję, leczyć się i ledwo wiązać koniec z końcem a ty chcesz jeszcze takiej kobiecie dowalić i pokazać po raz dziesiąty, że faceci to zakłamane dvpki i żadnemu z nich nie można ufać, niszczysz
@naksu: jakbyś czytała co piszę, to byś widziała, że ja tylko zwróciłem uwagę na podwójne standardy. Jak widać, uderz w stół, a nożyce się odezwą. Ja nie wykorzystuję - w przeciwieństwie do sporej części różowych - innych osób. Ale piętnuje takie zjawiska i będę to robił, czy się to komuś podoba, czy nie. I jak jakaś samotna madka czy grupa różowa będzie wykorzystała spermiarza, a ja będę tego świadkiem, to może
@przegryw_z_piwnicy albo mam lepsze porównanie xD dostajesz manto od starego bo twój brat dostał pałę z matmy tak na przyszłość żebyś ty pały nie dostał XD

chcesz karać Zośkę za to co zrobiła Halina, logiczne? no raczej nie
@naksu: nie, chcę zwrócić uwagę, że różowe są bardziej bezwzględne (in genere) i nie mają problemu z uprzedmiotowianiem drugiego człowieka, jakim jest nadal spermiarz. Sama to zresztą zrobiłaś pisząc, że spermiarze sami są sobie winni. A bawisz się w moralizowanie mnie, dla mnie temat zakończony. Każdy, kto czyta będzie mógł stwierdzić, kto z nas jest bliżej prawdy
@przegryw_z_piwnicy to wtedy przybije ci piątkę ale zrób to tej konkretnej typiarze a nie jakiejś ofierze co się nawinie jak już chcesz dawać ludziom lekcje to odpowiednim a nie mścij się na niewinnych
@naksu: zanim mi przybijesz piątkę, to przeczytaj w końcu co napisałem:

kiedyś w końcu założę tego tindera i będę je trollował xD Spalą mnie potem na stosie w mojej wiosce

Tak, od jutra zakładam tindera i będę rozkochiwał w sobie samotne madki i grube różowe. Już Ci wyżej pisałem, że "xD" na końcu zdania świadczy, że to jest żart, co dodatkowo akcentuje palenie na stosie w 2023 roku, czyż nie? Widać,
nie kumam ale wiesz co ja kiedyś złapie jakiegoś spermiarza na dziecko xD

@naksu: a mnie moralizujesz ¯\(ツ)/¯ Zakładam, że to żart, chociaż wśród różowych to dość często zjawisko przecież. Mówi się, że niebiescy myślą drugą główką, ale mówią to osoby, które nie spotkały różowej, którą dopadł instynkt macierzyński