@Bnkpl: Czy wiesz że... Nieszczepienie się zapewnia 99.99% ochrony przed ciężkim przebiegiem choroby oraz 100% ochrony przed skutkami ubocznymi? Save and effective!
@Bnkpl: nie, niezaszczepieni lądowali w szpitalach, mam znajomych przeciwników szczepien (tak wiem żaden argument) gdzie ziomek jak dąb 195cm i ze 100kg zachorował i do tej pory ma problem z plucami, a dalsza znajoma 35 lat zmarła ot tak. więc to nie jest tak że 99 % niezaszczepionych lekką stopą przeszła przez to skoro wsrod mojego srodowiska ( ktore oceniam no na max 70 osob)
@Turbojurek: heheh no wlasnie, taka logika tych antyszczepów. Gdzie te STRASZNE powikłania poszczepionkowe, gdzie macie statystyki? Bo te pojedyncze przypadki to nie są żadnym przykładem. Ja podałem przykład swoich znajomych, a ludzi jak ja jest masa. A tych którzy zareagowali jakos mocno po szczepionce?
@wylisiony_afrowiorek: Masz rację, to żaden argument. Ja mam znajomego który ma problemy z sercem po szczepieniu. Niepoprawne wnoski: wszystkie nieszczepy umierajo, a przynajmniej cierpią long covid, a szczepionki zabijajo!
Jest ich tyle samo, ale firmy farmaceutyczne przestały opłacać farmy trolli proszczepionkowych i przez zmianę proporcji wydaje się, że szurów przybyło.
#zdrowie #koronawirus
Nieszczepienie się zapewnia 99.99% ochrony przed ciężkim przebiegiem choroby oraz 100% ochrony przed skutkami ubocznymi?
Save and effective!
Gdzie te STRASZNE powikłania poszczepionkowe, gdzie macie statystyki? Bo te pojedyncze przypadki to nie są żadnym przykładem. Ja podałem przykład swoich znajomych, a ludzi jak ja jest masa. A tych którzy zareagowali jakos mocno po szczepionce?
Ja mam znajomego który ma problemy z sercem po szczepieniu. Niepoprawne wnoski: wszystkie nieszczepy umierajo, a przynajmniej cierpią long covid, a szczepionki zabijajo!
Komentarz usunięty przez moderatora