Aktywne Wpisy
ejenes 0
Prześle 100zl blikiem, jak ktoś zaproponuje skuteczne rozwiązanie problemu.
Pacjent: Opel Astra K 1.4T HB, 125KM, benzyna
Błąd: Powracający check engine: P0420 Nieprawidłowa wydajność katalizatora
Objawy: Aktualnie właściwie żadne podczas jazdy (brak spadku mocy, brak falowania, brak smrodu w kabinie, brak problemu z odpalaniem). Natomiast przed wymiana kata, było zwiększone spalanie.
Pacjent: Opel Astra K 1.4T HB, 125KM, benzyna
Błąd: Powracający check engine: P0420 Nieprawidłowa wydajność katalizatora
Objawy: Aktualnie właściwie żadne podczas jazdy (brak spadku mocy, brak falowania, brak smrodu w kabinie, brak problemu z odpalaniem). Natomiast przed wymiana kata, było zwiększone spalanie.

Daszka +1
#chcepogadac Nocne Polaków rozmowy. Co robicie? Lulacie?

Mam urządzenie Sonoff Basicr2 zflashowane na Tasmotę. Próbwałem coś konfigurować (podłączyłem się do sieci generowanej przez urządzenie, potem urządzenie połączyło się z moi routerem) ale mi nie wyszło i zostawiłem to na dwa dni. Teraz nie moge się połączyć z tym urządzeniem w żaden sposób. Nie generuje swojej sieci, bo już połączyło się z routerem, ale nie mogę odpalić żadnej strony konfiguracyjnej w przeglądarce (mam w historii 2 adresy ip). Po wyłączeniu routera niebieska dioda na urządzeniu zaczyna migać, ale nadal nie generuje sieci. Reset poprzez przytrzymanie przycisku 5sekund też nie działa.
Co robić?
Nie masz dostępu do routera, zeby sobie sprawdzić jakie IP ma? Jak zostawiłeś na 2 dni odpięte, to dhcp mogło już dawno zrzucić to IP i przydzielić nowe. Jak już ogarniesz to ustaw na stałe IP