Aktywne Wpisy

jakuba94 +46
30 urodziny. Jak to brzmi :)
Ostatni rok był najlepszym pod wieloma względami:
Minęły 2 lata od operacji bariatrycznej i waga nie wraca - jest to okres po którym 50% zoperowanych wraca do swojej wagi. Zdrowie jest w jak najlepszym porzadku, progres na siłowni olbrzymi, rowerowe kilometry rosną. Coraz bardziej mnie nakręca myśl o dystansach większych niż 200 km. Dziewczyna zdrowieje a i przez to życie się zmienia. W tym roku spełniło
Ostatni rok był najlepszym pod wieloma względami:
Minęły 2 lata od operacji bariatrycznej i waga nie wraca - jest to okres po którym 50% zoperowanych wraca do swojej wagi. Zdrowie jest w jak najlepszym porzadku, progres na siłowni olbrzymi, rowerowe kilometry rosną. Coraz bardziej mnie nakręca myśl o dystansach większych niż 200 km. Dziewczyna zdrowieje a i przez to życie się zmienia. W tym roku spełniło
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Soothsayer +12
peżocik z okazji stu tysięcy kilometrów dostał w prezencie mycie, czyszczenie układu hamulcowego, nowe opony continentale na bogatości kurła i czyszczenie układu paliwowego

https://www.pfizer.com/news/press-release/press-release-detail/pfizer-and-biontech-receive-us-fda-approval-2023-2024-covid
A więc 100% przebadana i bezpieczna, zaufaj nauce szurze
źródło: 5a6158e602e924d1275783fdd1be5f2f,860,0,0,0[1]
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzZ alternatywą czyli z normalnymi szczepionkami, czy z innymi sposobami na walkę z covidem?
Bo ja znam świetną metodę, jak ruch i witaminy, ale "wierzący w naukę" wyzywają od niej od szurów.
Aa i mówią, że podobno trzecia noga rośnie od tych "witamin", więc nie warto ryzykować.
@velmar: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
nom na pewno Ci wszyscy ludzie którzy byli na tlenie już aż się palili do ruchu albo witaminek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
zdecydowanie za mało D wrzuciłeś
czyli sugerujesz, że tym ludziom "na tlenie" to tylko preparaty mRna mogły pomóc?
dobry szur z ciebie ( ͡° ͜ʖ ͡°)