Aktywne Wpisy

Jagoo +90
No, działa dodawanie zdjęć!
Wspaniały to był wieczór, kolejna wystawa, kolejni klienci zadowoleni. Wrzucam w komentarze zdjęcia z wydarzenia..
(Tak, gruba i pije, kasuje konto, więcej nie będę malować xd).
#jagooart #sztuka #malarstwo #psychodeliki #tworczoscwlasna
Wspaniały to był wieczór, kolejna wystawa, kolejni klienci zadowoleni. Wrzucam w komentarze zdjęcia z wydarzenia..
(Tak, gruba i pije, kasuje konto, więcej nie będę malować xd).
#jagooart #sztuka #malarstwo #psychodeliki #tworczoscwlasna
źródło: temp_file5585055437880244052
Pobierz
trzeci +32
Czy mirki doceniają amatorskie wykonania #siecikomputerowe ?
źródło: temp_file8857969113817046906
Pobierz

Albo ktoś zna sposób jak temu zaradzić?
Przesyłka miała przyjść 11.10.2023 bo kupowałem od razu w pre-orderze, ale chyba gdzieś ją zgubili :v Pisałem do supportu to obiecywali odpisać co się dzieje z moją przesyłką po 24-48 godzinach. Minął tydzień i zero odzewu. UPS tylko oznaczył moją przesyłkę i później otworzył śledztwo. Ktoś wie ile może potrwać, albo czy w ogóle się rozwiąże?
Znalazłem też dwóch innych Polaków co posiadają identyczny problem. Skąd to złe nastawienie Mety do Polski.
Wrzuciłem też post na Reddit, żeby szukać wskazówek -> https://www.reddit.com/r/OculusQuest/comments/17ellrd/frustrated_with_metas_shipment_quest_3_128gb_to/?utm_source=share&utm_medium=web2x&context=3
Jeśli ktoś ma podobny problem to może się dołączyć i opowiedzieć swoją historię z przesyłką:)
#meta #quest3 #quest2 #facebook
Ja bym Metę atakował to u nich kupowałeś, niech wyślą kolejne a tamte sobie cofną.
źródło: Zrzut ekranu 2023-10-23 224538
Pobierz