Wpis z mikrobloga

#hotelparadise ja po prostu nie wierze w to co tu czytam na tym tagu. Najpierw było o Kori, teraz o Tori. Jednej i drugiej nie lubię, ale to nie jest powód żeby jechać po ich ciałach. O Kori już się wypowiadałam, więc teraz o Tori. W którym miejscu ona jest gruba? Kobieta ma piękne ciało. Zarówno wtedy kiedy przyszła do hotelu jak i teraz. Teraz podoba mi się nawet bardziej. Więc tak - są ludzie, którym kobiece kształty podobają się dużo bardziej niż drobniutkie dziewczynki. Serio, dajcie sobie siana, bo takie gadanie robi ogromną krzywdę kobietom, nie tylko tym, w które to chcecie wycelować. Obleśni jesteście.
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Activee: ale po szczupłych, drobnych już można jechać? Ja bym nigdy złego słowa o czyimś wyglądzie nie powiedziała, gdybym właśnie od takich grubych nie nasłuchala się epitetów w swoją stronę. Tak jakby mają za swoje.
  • Odpowiedz
  • 0
@Activee nie, nie można. Absolutnie nie miałam tego na myśli. Wyraziłam swoją opinię - że mi się bardziej podoba taka figura. Co nie oznacza, że kiedykolwiek bym kogoś jechała za to, że jest szczupły. To działa w dwie strony.
  • Odpowiedz
@Activee: sugerujesz że w bikini-reality-show wygląd uczestników ma nie być oceniany? A pamiętasz jak kiedyś pisałaś o siostrze Mateusza Mila z HP4: "Ona chyba w tym Dubaju to na łasce Szejka, takie wnioski można wysnuć jak się zrobi mały research jej profilu" https://wykop.pl/wpis/62200535/siostra-mateusza-potwierdza-ze-do-nie-przylatuje-d#220408403
Tu masz przykład jak jedziesz po rodzinie uczestników HP - dziewczynę zajmującą się handlem nieruchomościami i mającym typowo brytyjski look można powiedzieć że wyzywałaś od k---w, a
@Activee 0
Ona chyba w tym Dubaju to na łasce Szejka, takie wnioski można wysnuć jak się zrobi mały research jej profilu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
@kipman1 nie wysnułam tego wniosku na podstawie wyglądu tej dziewczyny tylko tego co miała w tamtym momencie na profilu, ale naprawdę podziwiam, że chciało Ci się scrollować moją aktywność do pierwszej jaką tutaj ukazałam żeby znaleźć na mnie haka XD
  • Odpowiedz
@Activee: No widzisz - napisałąś "Obleśni jesteście" i wrzuciłaś wszystkich do jednego wora. Podałem przykład hipokryzji i jeszcze brniesz dalej sugerując że jej profil na IG w tamtym czasie to ci sugerował. XXXXXXXDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Po prostu bezrefleksyjnie oczerniłaś niewinną dziewczynę tylko dlatego że ma życie inne niż ty - albo to była zazdrość albo głupota i małostkowość.
  • Odpowiedz
@kipman1: Czy Ty przypadkiem na początku sezonu nie zrobiłeś tutaj tyrady odnośnie do bodyshamingu? Czyli teraz jednak wygląda uczestników, już może być oceniany, bo to bikini-reality-show? Więc jednak można, bo waga to tylko pretekst, jeśli ktoś nie jest ok. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@avirant: pytanie brzmi czy ja jadę po Grycance lub Mongolce odnośnie wagi? Nie
Wygląd uczestników jest oceniany, ale ja pisałem na temat bodyshamingu odnośnie ust bo one nie definiują człowieka tak samo jak waga. Napisałem w tym wątku "Waga to prestekst bo jeśli ktoś jest ok to nie jedzie się po nim - to nie ma nic do uprzedzeń do wagi w ich przypadku. Mongolka i Grycanka nie są fajnymi
  • Odpowiedz
@kipman1 Jednak ksywy im tu nadane (Mongolka, Grycanka) ewidentnie odnoszą się do wyglądu. Gdybyś wtedy nie zrobił takiej burzy na ten temat, to bym się nie czepiał, ale wtedy rozwinąłeś to nie tylko do ust. Sam rok temu napisałem tu mały apel, żeby nie hejtować uczestników za wygląd, tylko ja miałem myśli oceniania tylko rzeczy, na które ktoś nie ma wpływu. Ty poszedłeś dalej, broniąc wszelakich zmian typu usta, tatuaże, piercing
  • Odpowiedz
@avirant: ksywa to ksywa - jak i co interpretujesz to twój problem nie mój :)))) Zamiast pisać głupoty zobacz jaka jest definicja body shamingu - polega na krytyce i uszczypliwych komentarzach dotyczących jakichkolwiek części ciała, mające na celu poniżenie drugiej osoby. Ja nie krytykuję jakichkolwiek części ciała, nie piszę że jak ktoś jest gruby to z pewnością głupi lub coś w tym stylu, zatem zamiast zawracać mi głowę polecam zająć
  • Odpowiedz
@kipman1: Chłopie XD tu nie ma nic do interpretacji, ksywki nadane na podstawie wyglądu. Możesz sobie obracać kota ogonem i wykręcać się definicjami z internetu, to nic niezmienienia. Teraz w ogóle zacząłeś robić niezłe fikołki, żeby tylko obronić swoją tezę. Typowe. O mój czas i pożyteczne rzeczy się nie martw, multitasking nie jest mi obcy, poza tym powiedziała to osoba, która siedzi więcej na tagu HP niż ja. ( ͡
  • Odpowiedz
@avirant: hahaha:) to już twój problem - nie mój :) to nie działa tak że świat się zmienia bo sobie tak wymyśliłeś :))))))) Kompromitujesz się wymyślaniem interpretacji dla rzeczy która jest bardzo prosta do zdefiniowania. Rozumiem że idąc twoim tokiem rozumowania 99,99% użytkowników wykopu na tagu hp uprawia bodyshaming bo korzysta z ksywek które twoim zdaniem dyskryminują te osoby? Pomyśl a potem pisz :)))))))) Mózgu: bodyshaming jest gdy mówisz takiej
  • Odpowiedz
@avirant: no brawo - zero argumentów i zero zrozumienia znaczenia słów to zaczynasz pisać pierdoły:) - kompromitacja panie niedoszła gwiazdo reality :) Kiedyś myślałem że jesteś człowiek na poziomie, a wyszedł atencjusz żyjący życiem patusów z freakfightów haha:) bez odbioru - pięknie się samozaorałeś :)
  • Odpowiedz