mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
15
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
N.....k
N.....k
@mirko_anonim: ja się już do tego przyzwyczaiłem. dla mnie kontakt z obcą kobietą to abstrakcja, pozatem jestem już stary. I wiem ze kobiety już nigdy niebęde miał.
19
PiesekKrolowejElzbiety
PiesekKrolowejElzbiety
@mirko_anonim: U mnie podobnie (ponad 10 lat bez kontaktów) tylko sporo starszy jestem więc jest jeszcze gorzej. Z jednej strony jest się pogodzonym ale z drugiej jednak trochę smutno czasem.
12
RandomowyTyp
RandomowyTyp
@mirko_anonim: witamy w prawidzwym swiecie, gdzie nie kazdy osiaga w zyciu sukces, jak ci na filmach.
3
Testujezycie
Testujezycie
1
przegryw_168
przegryw_168
@mirko_anonim: u mnie 4 lata, w tym czasie spotkałem się z tindera z 4 dziewczynami, z żadną nic nie wyszło. Coraz częściej myślę, że zostanę sam do końca życia...
1
N.....s
N.....s
1
Otogaragakugi
Otogaragakugi
@mirko_anonim: ja od początku życia w kontekście matrymonialnym nie mam kontaktu z kobietami i żyję xd mam prawie 30 lat
1
nietoperze20
@mirko_anonim: jestem w podobnym wieku co Ty i polecam mieć wyebane w związki, kobiety itp. Po co się tym zadręczać?
1
Slavcel
@mirko_anonim

Tylko od "6-7 lat"?
Ok, oski ( ͡° ͜ʖ ͡°)
0
MajsterOfWihajster
@mirko_anonim: jeśli za "normalne" uznajemy "często występujące", to tak.
0
guts-purek
@Naparstek: Kobiety właśnie raczej wolą starszych i to raczej one mają większe problemy, jak im wybije 30 ^^. Wiek moim zadaniem, to jest nasz najmniejszy problem.
0