@mirko_anonim: ja się już do tego przyzwyczaiłem. dla mnie kontakt z obcą kobietą to abstrakcja, pozatem jestem już stary. I wiem ze kobiety już nigdy niebęde miał.
@mirko_anonim: U mnie podobnie (ponad 10 lat bez kontaktów) tylko sporo starszy jestem więc jest jeszcze gorzej. Z jednej strony jest się pogodzonym ale z drugiej jednak trochę smutno czasem.
@mirko_anonim: u mnie 4 lata, w tym czasie spotkałem się z tindera z 4 dziewczynami, z żadną nic nie wyszło. Coraz częściej myślę, że zostanę sam do końca życia...
@Naparstek: Kobiety właśnie raczej wolą starszych i to raczej one mają większe problemy, jak im wybije 30 ^^. Wiek moim zadaniem, to jest nasz najmniejszy problem.
Ostatnia zmiana w drzewku komentarzy przyniosła sporo emocji i – nie ma co ukrywać – wiele uwag z Waszej strony. Przeczytaliśmy Wasz feedback, zebraliśmy kluczowe zastrzeżenia i zakasaliśmy rękawy, żeby jak najszybciej poprawić to, co najbardziej przeszkadzało w codziennym korzystaniu z serwisu. Dziś wracamy do Was z podsumowaniem - oto co już udało nam się wdrożyć oraz nad czym będziemy pracować w pierwszej kolejności:
Komentarz usunięty przez autora
Tylko od "6-7 lat"?
Ok, oski ( ͡° ͜ʖ ͡°)