Aktywne Wpisy

midnight +88
Po prawie 15 latach prób, udalo mi się w końcu zawieść brata na odwyk do szpitala na detoks. Musiał być trzeźwy na izbie przyjęć, więc miał juz takie delirium, że na wózku go wiozłem, nie życzę najgorszemu wrogowi takich doświadczeń jakich doświadczyłem przez te wszystkie lata, zobaczymy co bedzie. #alkoholizm

Maglite +25
#krwiodawstwo #krew #czujedobrzeczlowiek
Od 18 m-cy udaje się oddawać bez żadnych przerw :)
42 litry za mną, i lecimy dalej o/
Od 18 m-cy udaje się oddawać bez żadnych przerw :)
42 litry za mną, i lecimy dalej o/
źródło: temp_file1885211667791499158
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
Napisz, że pytania nie były tendencyjne a PiS wspaniały rząd chciał po prostu posłuchać się swoich wyborców i postąpić tak jak naród zdecyduje.
Napisz, że wraz z referendum była przeprowadzona szeroka kampania informacyjna na temat skutków (pozytywnych jak i negatywnych) głosowania na tak lub nie (tyczy się każdego pytania w referendum)
Jakie to ma znaczenie? Na co
Przedstawienie tego referendum w brukseli niestety nic by nie dało bo to żaden argument, że 'u nas w Polsce zagłosowali w taki sposob'. Każdy kraj odpowiedziałby tak samo, jednak w żadnym innym kraju takiego referendum nie ma.
Nie chcę się mądrować i wypowiadać na temat tego paktu, bo go nawet nie znam. Nikt mi nie
@Lutecludwig: tak, autodestruktywnym... masz prawo..
@TomSz: No cóż, jak w pracy zadałem to pytanie fanatycznym wyznawcom KO - mieli ten sam maind-fuck..
Urobieni propagandą jak pisowcy, tylko że w drugą stronę..
Przed wszystkimi wyborami teraz partia rządzaca ma sobie organizować >G---O< redeferendum by móc prowadzić agitację za pieniądze podatników, dodatkowo łamiąc ciszę wyborczą?
źródło: Screenshot 2023-10-17 at 18.27.11
PobierzKiedy to było...?
Poza tym napisałem w pierwszym zdaniu drukowanymi dużymi literami, że to Teoria spiskowa.. i wrzuciłem jako temat do dyskusji..
No powiedz, z kim tu "dyskutujesz"?
Tak jak teraz, bez żadnych debat, bez wywiadów, bez analiz. Temat zupełnie przenilczany.
Myślisz że głupie? To ile było opracowań na temat skutków decyzji o wieku emerytalnym? Jak długo ten temat był walkowany przez ekonomistów?
ZERO
Ja "dyskutuje" widocznie z tubą propagandową zaangażowana politycznie..po jednej ze stron.