Aktywne Wpisy
Adek1243 +5
Witam. Mam 30 lat, żonę, dziecko w wieku 3 lat. Mam swoje mieszkanie w Katowicach - 3 pokoje, kredyt już spłacony. Pracuje w ww. miejscowości, zarabiam około 8 k na rękę, żona z 6 tys. Dostałem dzisiaj propozycje pracy w tej samej firmie, ale w oddziale w Warszawie za ok. 3.5 tys więcej, nie ma możliwości pracy zdalnej, myślicie, że warto się przenosić? Tam większe możliwości awansu. Zona mówi, że mógłbym tam

Altru +236
Nóż naostrzony. Jeszcze rok da radę.
źródło: temp_file8317251589463171101
Pobierz

Zastanawiałem się nad LM 2596 ale nie wiem czy taki impulsowy układ nie rozwali mi lijonka.
#elektronika
@semperfidelis: Nieeee. Mam fajne akumulatorki i potrzebuję jedynie przetwornika.
W sumie to mi najbardziej zależy na zrobienie zapasowego źródła zasilania dla komórki z mojej LiPo 11.1V 3500mAh i LiPo 7.4V 1100mAh
Hal znajdę swoją to podepne pod zasilacz
W dużym skrócie chodzi o to, że telefon musi "wiedzieć" do czego jest podłączony. Sprawdza to mierząc napięcie na linii D+ i D- portu USB. Jeżeli nie jest takie jakie potrzeba to telefon nie będzie się ładował. W projekcie z tej beznadziejnej strony na D+ i D- nic nie jest podłączone, więc nie będzie ładowania.
Wiem, bo
A tutaj nasza ładowareczka: http://www.wykop.pl/wpis/4667463/majsterkowanie-diy-elektronika-telefony-przenosna-/