Aktywne Wpisy

Czy jakiś fachowiec z tagu wyjaśni pewną rzecz biedakowi, którego te rzeczy nigdy nie interesowały, i który miał poprawkę z majzy 12 lat temu w LO (ale zdałem jako jedyny spośród 8 podchodzących i nie kiblowałem ( ͡° ͜ʖ ͡°) )
Jeżeli kupuję mieszkanie za 1 mln i stanieje ono do 500 tys., to te 500 tys. się nie rozpływają, bo dostał je deweloper albo poprzedni właściciel.
Jeżeli kupuję samochód za
Jeżeli kupuję mieszkanie za 1 mln i stanieje ono do 500 tys., to te 500 tys. się nie rozpływają, bo dostał je deweloper albo poprzedni właściciel.
Jeżeli kupuję samochód za

JakDorobic_com +23
#rozdajo prezydenckie!
Załóżmy, że to Ty wygrywasz wybory. Jaki jest Twój program? Streść go w 3 krótkich punktach. Najciekawsza odpowiedź wygrywa voucher na 100 zł do RTV Euro AGD.
Wybiorę jednego zwycięzcę spośród mirków i mirabelek, którzy odpowiedzą na to pytanie w komentarzu oraz dadzą plusika.
Przy
Załóżmy, że to Ty wygrywasz wybory. Jaki jest Twój program? Streść go w 3 krótkich punktach. Najciekawsza odpowiedź wygrywa voucher na 100 zł do RTV Euro AGD.
Wybiorę jednego zwycięzcę spośród mirków i mirabelek, którzy odpowiedzą na to pytanie w komentarzu oraz dadzą plusika.
Przy
źródło: rozdajo
Pobierz

źródło: a6qzEbL_460swp
PobierzNie wiem jak w łbie kogoś prawdopodobnie wspierającego prawa gejów, może zrodzić się pomysł popierania grupy, która najchętniej tym gejom by łeb odcięła za gejowanie xD Tel Awiw nie bez powodu jest Mekką gejów na bliskim wchodzie, a pod zarządem Palestyńczyków byłby pewnie zbiorowym grobem na pielgrzymki
źródło: d1e
Pobierz