Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +191
Waga zmierzona i wychodzi , że ubyło 11,55 kg chłopa od 5 maja kiedy było ważone wcześniej . Coraz @mniejmniejest
Kto wie, może i bym wygrał #igrzyskabebzonow , gdyby mnie nie wyrzucili
#zlomkiemprzezswiat
Kto wie, może i bym wygrał #igrzyskabebzonow , gdyby mnie nie wyrzucili
#zlomkiemprzezswiat
źródło: image_picker_62D348C6-D9B7-4BAB-9804-A03809F62AE9-9674-00000A002BD6593A
Pobierz
UmbertoDalleMontagne +536
Jak tam, wyspani? Pan #lekarz100k też spał całkiem twardym snem przez ostatnie 8h ale przynajmniej zarobił te 10k złotych będąc w tym czasie na dyżurze. Dobrego dnia!

Planuję zakup działki na wsi w okolicach (mam na myśli nawet odległości powyżej 50km przy dobrym dojeździe) #krakow lub #warszawa i budowę domu. Mam zamiar pracować zdalnie ale chciałbym żeby dojazd kilka razy w tygodniu w wypadku pracy hybrydowej był realny.
Czy ktoś z was interesował się tematem ? W jakich miejscowościach warto szukać takich działek ? Na co zwracać uwagę ?
#wies #budowa #nieruchomosci
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Jak Cię wygonią serio na hybrydę w takiej formie to padniesz po chwili. Jak już to bym szukał gdzieś gdzie wylecisz na zakorkowaną obwodnicę.
Jak wyżej pisali - zajedziesz się jeżdżąc autem +100km/dziennie te kilka razy w tygodniu. Szukaj przy drogach kolejowych. Ja swojego czasu myślałem o kupnie działki i budowie domu w okolicach Węgrowa, ale nie ma tam ani kolei, ani dróg szybkiego ruchu. Coś może ciekawego na starość gdybym sobie gdzieś osiadł, ale jak młody jesteś to szkoda Twojego czasu. Może coś