Wpis z mikrobloga

Dzisiaj dołączyłam do komitetu Koalicji Obywatelskiej w Jolie, koło Chicago i po pierwszym dniu mamy zebrane już ponad 500 głosów! Druga dobra wiadomość jest taka, że pisowski elektorat w USA jest wymierający i wielu wyborców po prostu nie dojedzie na wybory

#wybory #pis #bekazpisu #usa #polonia #polityka
  • 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

polackie hoody nie mają jednego określenia; kiedyś na Avondale była typowa polska dzielnica ale tamtejsi polacy zostali wygryzieni przez murzynów i rosjan. Teraz na West Walton jest polska dzielnica ale nie słyszałam jeszcze żadnej potocznej nazwy
  • Odpowiedz
@PomidorovaLova babo trollujesz mnie czy nie czytałaś własnego komentarza

to zależy gdzie w chicago, bo to duże miasto. Jest murzynowo, gdze lepiej nie pokazywać się będąc białym, ale też jest polackowo które jest równie straszne
  • Odpowiedz
@masterdick: popis już tak ma, już widzę że nawet forma przekazu fanatyków po taka sama jak pisu.

siema ale szczekaj tak do swojej patologii w domu, bo nigdy nie przestałam głosować na Tuska, a w-------m z polski zaraz po dojściu pisdzielców do władzy.

Podoba mi się to zdanie, tak trąci klasykiem: "super partia
  • Odpowiedz
  • 0
@PomidorovaLova Szanuje!! byłem w delegacji w czerwcu w okolicach Bolingbrook. Kolega który jest mocno wierzący, ogarnął sobie jakąś polska mszę w niedzielę. Mówił, że tłumy ludzi to w końcu jak z tym elektoratem ? Trzymajcie się w tym Garfield parku ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz