Aktywne Wpisy

darknightttt +88
Kiedyś myślałam, że fajnie będzie mieć męża i dzieci. Dzisiaj wiem, że szybko mieszkania nie kupię (500-700 tysięcy bo duże miasto) więc nie ma nawet co o tym myśleć. Z pracy czasami wracam zmęczona, nie wyobrażam sobie jeszcze zapierniczać przy dziecku po 9h poza domem.
Moje dzieciate koleżanki często się żalą, dzwonią zapłakane. Te, które nie pracują i opiekują się dziećmi narzekają bo nie mają swojego życia, są wypalone i dziczeją. Pracujące
Moje dzieciate koleżanki często się żalą, dzwonią zapłakane. Te, które nie pracują i opiekują się dziećmi narzekają bo nie mają swojego życia, są wypalone i dziczeją. Pracujące

qew12 +63
Zusik przysłał orzeczenie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Jestem całkowicie niezdolny do pracy do 2025 według zusu.
#przegryw #qewnakwadracie #renciak #asperger #zus
Jestem całkowicie niezdolny do pracy do 2025 według zusu.
#przegryw #qewnakwadracie #renciak #asperger #zus
źródło: PXL_20240306_072437521
Pobierz

Całkowita emisja z 1030 kwh zużytych na dystansie 5665 km wynosiła 98,28 kg (co odpowiada 36.8 litra oleju napędowego), z czego tylko 99 kWh naładowanych w Niemczech dało 39.2 kg.
Średnia emisja z ładowania w 8 krajach (Portugalia, Hiszpania, Francja, Belgia, Dania, Szwecja, Finlandia i Norwegia) to 11 g/km, z Niemiec 71 g/km.
#samochodyelektryczne #ekologia #energetyka #europa
źródło: IMG_20231006_133730
PobierzWSIADASZ I LECISZ 1200km BEZ PRZERW.
Najśmieszniejsze jest to, że najwięcej tak krzyczą ci, co robią tyle w półtora miesiąca i tankują zawsze za stówę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A ładowanie 2x częściej własnego prądu to zniewolenie ( ͡° ͜ʖ ͡°)