Wpis z mikrobloga

U nas jest ten problem, że nie potrafimy kuć żelaza póki gorące.
Jesteś w centrum zainteresowania, to #!$%@? masz stanąć na #!$%@? żeby przesłać filmik max 1 dzień po wardędze, a nie że "poczekaj, to trzeba usiąść na spokojnie", bo musisz go uzupełnić o nowe doniesienia, przecież zawsze możesz nagrać drugą część z aktualizacją sprawy.
Idąc taką logiką, to nie wiem, strzelam że ok 90% filmików musiałoby nie powstać, z obawy że twórca może dowiedzieć się czegoś nowego o sprawie i filmik będzie niekompletny.
Jeśli do poniedziałku konopski nie wrzuci filmiku to faktycznie temat mimo, że nośny, to się znudzi i nie będzie już tego efektu szokowego, bo ludzie już tak utoną w swoich domysłach że mogą się już nie zaszokować tym co zobaczą na filmie.
Miałeś materiał nagrany, to go wrzucasz, przecież zawsze możesz nagrać drugą część z aktualizacją sprawy. Idąc taką logiką, to nie wiem, strzelam że ok 90% filmików musiałoby nie powstać, z obawy że twórca może dowiedzieć się czegoś nowego o sprawie i filmik będzie niekompletny.
#famemma #stuu #wardega #polskiyoutube
  • 7
  • Odpowiedz
@MajkelDesanta: Ten film musi zostać zmontowany w taki sposób aby osoba go udostępniająca nie miała problemów prawnych. Jeśli myślisz, że łatwo tak wszystko powiedzieć i zmontować przy tak medialnej sprawie gdzie patrzą Ci na ręce politycy etc. to zazdroszczę entuzjazmu.
  • Odpowiedz
@MajkelDesanta: nie potrafimy? a kim ty jestes w tej sprawie zielonka, ze bedziesz mowic jak gignatyczna sprawa pedofili na yt ma się zajmować konop, jak ministerwa sprawiedliwosci jak i cała polska czeka na jego film? Gdzie można zniszczyc człowieka jak masz pół niezbadanego dowodu? To nie są wyścigi.
  • Odpowiedz
@MajkelDesanta: to jest jakieś #!$%@? myślenie gen Z, że wszystko musi być na już, tiktokowy trendzik, który za chwilę przeminie, a Konop pracuje nad grubym materiałem, który może #!$%@?ć kariery wielu ludziom, a równie dobrze może na lata #!$%@?ć go w poważne problemy i procesy, ale dzieciarnia nie potrafi tego zrozumieć, że to nie jest filmik o przepychankach jakichś gwiazdek w kisielu; już ty się nie martw, nawet jeśli temat trochę
  • Odpowiedz