Aktywne Wpisy

cierpka-rzodkiewka +422

trevoz +20
Jak ja nienawidzę tego slurwiałego MacOS.
Nic tutaj nie działa tak jak powinno.
Co chwilę aktualizacje które magicznie zmieniają moje ustawienia.
Monitor co prawda podepniesz ale jak chcesz zmienić skalowanie np. na 125% to trzeba wybrać mniejszą rozdzielczość i obraz jest rozmazany.
W
Nic tutaj nie działa tak jak powinno.
Co chwilę aktualizacje które magicznie zmieniają moje ustawienia.
Monitor co prawda podepniesz ale jak chcesz zmienić skalowanie np. na 125% to trzeba wybrać mniejszą rozdzielczość i obraz jest rozmazany.
W

wykopki z #nieruchomosci myslą ze katastralny obnizy ceny mieszkan i w koncu będzie ich stac na mieszkanie. jedno wielkie iksde XD jak teraz ciebie nie stac to po wprowadzaniu katastralnego tez nie bedzie ciebie stac XD a jak niejestes w stanie wziac kredytu no to chyba pora cos zrobic ze swoim zyciem bo zeby nie uzbierac na wklad wlasny to naprawde albo trzeba miec mega pecha (patologia w rodzinie przykładowo, jakies dlugi po rodzicach itp) albo byc mega leniwym / lekkoduchem
no ale lepiej narzekac, plakac, czekac za nowymi podatkami, a mieszkania kupi ktos inny :D zreszta jak nawet ukrainiec jest w stanie dostac kredyt no to jak ty nie jestes to ja juz nie wiem co masz w glowie xd to nawet nie wiem gdzie bys musial emigrowac, chyba do afryki i tam sobie chatke ulepic
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Notatka moderatora: Ale to ty dzwonisz
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
─────────────────────
─────────────────────