✨️ Obserwuj #mirkoanonim Hej, jak przygotować się do rozmowy z bankiem przez telefon? Sprawa wygląda tak że zablokowali mi kartę bo chciałem coś opłacić przez internet i niby trzy razy błędnie wprowadziłem kod... W każdym razie chciałbym wiedzieć czego się spodziewać, w sensie oprócz imienia i nazwiska co jeszcze będę musiał podać? Bo ja nawet nie pamiętam swojego peselu a co dopiero jakieś kody karty i inne takie xD. Co się mówi żeby wiedzieli że ja to ja? Mam #asperger więc nawet proste interakcje mnie przerastają, pomóżcie bo się najem niepotrzebnie stresu i wezmą mnie za oszusta który się podszywa bo czegoś tam podstawowego nie wie #fobiaspoleczna #bank #banki #kartakredytowa #pytanie
Hej, jak przygotować się do rozmowy z bankiem przez telefon?
Sprawa wygląda tak że zablokowali mi kartę bo chciałem coś opłacić przez internet i niby trzy razy błędnie wprowadziłem kod... W każdym razie chciałbym wiedzieć czego się spodziewać, w sensie oprócz imienia i nazwiska co jeszcze będę musiał podać? Bo ja nawet nie pamiętam swojego peselu a co dopiero jakieś kody karty i inne takie xD. Co się mówi żeby wiedzieli że ja to ja? Mam #asperger więc nawet proste interakcje mnie przerastają, pomóżcie bo się najem niepotrzebnie stresu i wezmą mnie za oszusta który się podszywa bo czegoś tam podstawowego nie wie
#fobiaspoleczna #bank #banki #kartakredytowa #pytanie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: to sobie przypomnij i przygotuj
Problem rozwiązany, już nie musisz wchodzić w żadne interakcje z normikami ( ͡º ͜ʖ͡º)