Aktywne Wpisy
apfi +1
Jak to jest, że goście podnoszą swoje dziewczyny? Wiem, że waga nie jest wtedy skoncentrowana tylko rozłożona, ale jeśli ktoś podnosi dziewczynę 60kg to ile naprawdę podnosi? 30kg? Da się to obliczyć?
#mirkokoksy #silownia #pytanie #zwiazki #matematyka #niebieskiepaski #rozowepaski
#mirkokoksy #silownia #pytanie #zwiazki #matematyka #niebieskiepaski #rozowepaski
kaeres 0
czy według Was po napiciu sie piwa lub lampki prosecco normalne jest wsiadać i prowadzic samochod? #prawojazdy #polskiedrogi
tak jak wyżej
- Tak 31.1% (182)
- Nie 68.9% (403)
#radio #samochody
7 stówek to mógłbym dać szczerze mówiąc bo jednak sporo jeżdżę i to taka inwestycja w przyjemniejszą jazdę. Mógłbym cię poprosić o znalezienie jakiegoś sensownego radyjka? Bo albo ja nie potrafię szukać albo jest tak mała ilość dostępnych modeli.
U siebie w okolicy znalazłem coś takiego, tylko że to wersja 2/32 i się martwię o przetwornik dźwięku ze będzie gówniany
Co do wyboru "producenta" to i tak jak już wspomniałem, nie liczyłbym na aktualizacje androida, co do apek to instalujesz tam normalnie jak na telefonie to co chcesz. Nie mają certa netflixa/disneya wiec z tym problem możne być. Ale YT, Mapy, KODI i cala reszta tego cuda działa idealnie. Wiec brać trzeba od tego kto ma w dobrej cenie.
Podział ekranu jest drętwy, u mnie przynajmniej, działa to tak sobie [nie zawsze łapie, że apka jest aktywna]. Ekrany głowne są zwykle 2-3 do wyboru reszta płatna. W tych ekranach to umieszczasz swoje skróty do apek plus pokazujesz co ma się w oknie małym odpalać (np.
Aktualizacje androida nie są mi potrzebne, taki android 10 myślę że aplikacje będzie obsługiwał jeszcze spokojnie kilka lat a w razie czego nie dostanę aktualizacji aplikacji i to też nie problem bo bebechy takich radyjek nie są niewiadomo jakie a wymagania aplikacji rosną, tak jak rosłyby frustracje związane z częstszym zacinaniem się
Nie zawsze sie udaje niestety podzielic