Aktywne Wpisy
tylko_pytam +293
Wytłumaczcie mi coś. Blok z tamtego roku w jednej z centralnych dzielnicy miasta, gdzie 15k za metr. Wynajem pewnie pod 4k. I u prawie wszystkich sąsiadów na piętrze buty wystawione na korytarz. To jest jakaś nowa moda? Dla mnie to wieśniactwo. U was też tak ludzie robią? Przecież każde mieszkanie ma tam przedpokój. A może to coś specyficznego dla #wroclaw ?
#nieruchomosci #patologiazewsi #patologiazmiasta
#nieruchomosci #patologiazewsi #patologiazmiasta
spokojnyy +31
Dno tuska oraz niemieckie popychla zaczynają dorywac się do strategicznych spółek
#obajtek #tusk #4konserwy #wybory #tvpiscodzienny #tvpis #bekazlewactwa #bekazpisu #orlenuczy #orlen
#obajtek #tusk #4konserwy #wybory #tvpiscodzienny #tvpis #bekazlewactwa #bekazpisu #orlenuczy #orlen
Od lat Gargamel i Gonciarz byli wrogami numer 1 przegrywów i prawactwa. Wyszydzani, jechani od góry do dołu, bo stawali w obronie kobiet i śmiali się z debili w internecie - co obrażało prawaków.
Kiedy okazało się, że tak naprawdę była to tylko medialna poza i w rzeczywistości są chamami i prostakami wykorzystującymi kobiety lub będącymi wobec nich przemocowi to nagle prawactwo mówi - witamy w klubie! xD
Teraz to fajne chłopaki, czepiają się ich niepotrzebnie, super jest, dobrze robili xD
Bo dla prawaków, konserw i przegrywów nie są ważne twoje poglądy tak naprawdę. Najważniejszy jest jeden wspólny mianownik - #!$%@? w kobiety xD
#afera #bekazpodludzi #bekazprawakow #neuropa #polskiyoutube #wardega #gargamel #gonciarz
Podobnie było ze stanowsnik. Wykopowe prawactwo dupami klaszczało na myśl o stanowskim bo wyśmiał jasia kapelę, a jak wytknął hipokryzję ich guru mentzenowi to nagle "ej mati już nie lubimy
@wcfilmowe: Kto tak mówi??? WIdze raczej komentarze, że feminista zawsze będze feministą. A także podkreślanie oblicza kobiet - że udają silne i niezależne a za chwile się żalą, że dały się wydupczyć i nikt ich nie powstrzymał.
oho, to ten typowy post w stylu
weźcie tabletki, obaj
Prawda jest taka:
- część osób ma bekę z hipokryzji Gonciarza
- część osób ma bekę z lasek co wszystko robiły za zgodą, żadnej wielkiej realnej przemocy nie było a szukają poklasku
- część go nadal nie lubi i cieszy się że mu kariera może się zawalić (o ile nadal jakąś ma)
- cześć nie lubi
@jozef-dzierzynski: typie, ja piszę o konkretnych k0nfiarzach z wykopu albo ludziach, którzy wprost określają siebie jako prawaków. Przykłady mam ci zacząć podsyłać? xD
@Dietetyq: ofc, ale nie piszemy o takich ludziach tylko np o fanach szarpanki którzy lecą z narracją, że
@Kryspin013: tak, poprosze przykład 5 użytkowników na wykopie którzy robili poniższe
@7160: @jozef-dzierzynski Pierwszy wpis w gorących z 6 godzin: https://wykop.pl/wpis/72959423/albo-jestes-z-nami-albo-wypad-ehh-niestety-jestem- , na teraz 174 plusy
@Pan_Slon: Po pierwsze: Nie wiem więc dopytam: te laski były dorosłe?
Druga sprawa to na ile moralne jest wykorzystywanie kogoś ze względu na jego uzależnienia? Temat
@Kryspin013: a były jakieś laski? ;)
@Dietetyq: zobacz co napisałem dosłownie komentarz nad twoim xD
@Pan_Slon: Nie wiem, nie widziałem - skrót myślowy. Na resztę byś odpisał
@Kryspin013: o czym tu dyskutować? został puszczony jakiś wysryw od cpunki z rzekomym stanowiskiem dwóch innych cpunek, nikt nie widział, nikt nie słyszał, nikt nie zna,
@Pan_Slon: to też zaznaczyłem w swoim komencie. Ale nie bez powodu ci zwóricłem na to uwagę bo w jednym komencie bronisz gonciarza jakby to była prawda ale miał sprany mózg lewicowymi hasłami a w drugim piszesz, że nic takiego nie miało miejsca xD
Pomijając