Wpis z mikrobloga

Chcesz ośmieszyć prawaka? Daj mu się odezwać xD

Od lat Gargamel i Gonciarz byli wrogami numer 1 przegrywów i prawactwa. Wyszydzani, jechani od góry do dołu, bo stawali w obronie kobiet i śmiali się z debili w internecie - co obrażało prawaków.
Kiedy okazało się, że tak naprawdę była to tylko medialna poza i w rzeczywistości są chamami i prostakami wykorzystującymi kobiety lub będącymi wobec nich przemocowi to nagle prawactwo mówi - witamy w klubie! xD
Teraz to fajne chłopaki, czepiają się ich niepotrzebnie, super jest, dobrze robili xD
Bo dla prawaków, konserw i przegrywów nie są ważne twoje poglądy tak naprawdę. Najważniejszy jest jeden wspólny mianownik - #!$%@? w kobiety xD

#afera #bekazpodludzi #bekazprawakow #neuropa #polskiyoutube #wardega #gargamel #gonciarz
  • 30
@wcfilmowe: z gargamelem jest jeszcze śmieszniej bo było tak, że najpierw wykopowe prawaki się nim zachwycały bo "ora internetowe lewactwo", dopiero potem jak zaczął cisnąc po np instrukturach podrywu i przegrywach to się narracja zmienila, że to gargamel to lewactwo xD

Podobnie było ze stanowsnik. Wykopowe prawactwo dupami klaszczało na myśl o stanowskim bo wyśmiał jasia kapelę, a jak wytknął hipokryzję ich guru mentzenowi to nagle "ej mati już nie lubimy
@wcfilmowe: Ale Ty swoje projekcje teraz wylewasz na jakieś efemeryczne grupy jak "prawactwo" czy "przegrywy".

Prawda jest taka:

- część osób ma bekę z hipokryzji Gonciarza
- część osób ma bekę z lasek co wszystko robiły za zgodą, żadnej wielkiej realnej przemocy nie było a szukają poklasku
- część go nadal nie lubi i cieszy się że mu kariera może się zawalić (o ile nadal jakąś ma)
- cześć nie lubi
@wcfilmowe: Na Gonciarza patrzę jak na faceta, zmanipulowanego przez to całe kobieco-lewicowe gówno, czara się przelała i niby dlaczego mam go krzyżować ? Wrócił chłop na ziemię i trzeba go wesprzeć, przecież tak robią te wszystkie odklejone baby, wspierają się w swoim #!$%@? ;p
@Dietetyq: ty masz jakieś szare komórki? Przecież dokładnie o tym napisałem. Szarpanki i inne przegrywy i prawactwo zamiast cieszyć się z upadku kariery, w czym nie byłoby nic dziwnego, zaczęli usprawiedliwiać swoich wrogów, co daje jasno do zrozumienia, że skoro są #!$%@? dla kobiet to im to imponuje xD
@wcfilmowe: @Kryspin013

oho, to ten typowy post w stylu

każdy z kim sie nie zgadzam jest prawakiem

weźcie tabletki, obaj

@jozef-dzierzynski: typie, ja piszę o konkretnych k0nfiarzach z wykopu albo ludziach, którzy wprost określają siebie jako prawaków. Przykłady mam ci zacząć podsyłać? xD

- część osób ma bekę z hipokryzji Gonciarza

@Dietetyq: ofc, ale nie piszemy o takich ludziach tylko np o fanach szarpanki którzy lecą z narracją, że
Przykłady mam ci zacząć podsyłać? xD

@Kryspin013: tak, poprosze przykład 5 użytkowników na wykopie którzy robili poniższe

że najpierw wykopowe prawaki się nim zachwycały bo "ora internetowe lewactwo", dopiero potem jak zaczął cisnąc po np instrukturach podrywu i przegrywach to się narracja zmienila, że to gargamel to lewactwo xD
@wcfilmowe: Nie - to daje tylko tyle do zrozumienia, że Ty masz mentalność jak kibic piłkarski. Jesteśmy MY i są ONI - a normalna osoba patrzy szerzej i piętnuje patologie nawet jak występują one w jej własnym obozie.
@wcfilmowe: Na Gonciarza patrzę jak na faceta, zmanipulowanego przez to całe kobieco-lewicowe gówno, czara się przelała i niby dlaczego mam go krzyżować ? Wrócił chłop na ziemię i trzeba go wesprzeć, przecież tak robią te wszystkie odklejone baby, wspierają się w swoim #!$%@? ;p

@Pan_Slon: Po pierwsze: Nie wiem więc dopytam: te laski były dorosłe?
Druga sprawa to na ile moralne jest wykorzystywanie kogoś ze względu na jego uzależnienia? Temat
@Kryspin013: Ty byś chciał żeby ludzie to byli jakieś NPC z gry komputerowej - że jak mają wgrany protokół "nienawiść do Gonciarza" to nie mogą już się wypowiedzieć o tym że zachowanie lasek które go pogrążają też jest dość lewe (sic!)
@Kryspin013: Ty byś chciał żeby ludzie to byli jakieś NPC z gry komputerowej - że jak mają wgrany protokół "nienawiść do Gonciarza" to nie mogą już się wypowiedzieć o tym że zachowanie lasek które go pogrążają też jest dość lewe (sic!)

@Dietetyq: zobacz co napisałem dosłownie komentarz nad twoim xD

@Kryspin013: a były jakieś laski? ;)

@Pan_Slon: Nie wiem, nie widziałem - skrót myślowy. Na resztę byś odpisał
@wcfilmowe: Oni byli #!$%@? za gadanie mega bzdur w internecie. Np Gonciarz jechał Polskę, że jest rasistowska. A jak opowiadał o Japonii, że nie chcieli go obsłużyć w knajpie czy w banku to stwierdził, że to taka hehe KULTURA i trzeba to uszanować. A czasy są takie, że kobiety należy #!$%@? bo wszystko poszło w zła stronę i to one zdecydowanie częściej krzywdzą w relacjach, natomiast z jakiegoś powodu nie wolno
@Kryspin013: o czym tu dyskutować? został puszczony jakiś wysryw od cpunki z rzekomym stanowiskiem dwóch innych cpunek, nikt nie widział, nikt nie słyszał, nikt nie zna,

@Pan_Slon: to też zaznaczyłem w swoim komencie. Ale nie bez powodu ci zwóricłem na to uwagę bo w jednym komencie bronisz gonciarza jakby to była prawda ale miał sprany mózg lewicowymi hasłami a w drugim piszesz, że nic takiego nie miało miejsca xD

Pomijając