Aktywne Wpisy
DiscoPoloinfo +40
✨ Czy Edyta Folwarska przebiła wszystkich swoją nową stylizacją? 🤔 Plan zdjęciowy DiscoStar aż iskrzy od emocji! 💥 Co sądzicie o jej nowym looku? 😍 Czy to nowa ikona stylu disco polo? 🕺👗
🎥 Całość tylko u nas! 🔥 Sprawdź w komentarzu! 💬👇
#discostar
🎥 Całość tylko u nas! 🔥 Sprawdź w komentarzu! 💬👇
#discostar
Tikyo +1135
Na TVN24 wywiad z zalanym gościem:
- Czy mieli Państwo ubezpieczenie?
- Nie, szkoda nam pieniędzy było... To już 3 raz gdy nas zalała powódź.
Bez komentarza
#powodz
- Czy mieli Państwo ubezpieczenie?
- Nie, szkoda nam pieniędzy było... To już 3 raz gdy nas zalała powódź.
Bez komentarza
#powodz
Będę mógł się zgłosić do ubezpieczenia na uczelnię publiczną?
Będę chodził do pracy na zlecenie.
Trochę się w tym gubię, a nie chce potem bulić kasy za brak ciągłości ubezpieczenia.
PS. Jakie są realne konsekwencje za brak ubezpieczenia zdrowotnego?
#prawo #nfz #ubezpieczenia #studbaza #studia #praca #pracbaza #pomocy #pytanie #pytaniedoeksperta
Komentarz usunięty przez autora
@Sigfried: Nie ma.
Wielu moich znajomych miało problemy jak nie wiedzieli, że nawet jeden dzień pracy wyrzuca z automatu od ubezpieczenia rodzica i za każdym razem trzeba się dopisywać od nowa po zakończeniu pracy. Potem kombinowanie z wyjaśnieniami ubezpieczeniem wstecznym itp.
Mam nadzieję, że uczelnia to zrozumie, bo z tym co wyczytałem, to zgłaszają do ubezpieczenia tylko wtedy, gdy nie mogę być zgłoszony jako członek rodziny. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ubezpieczenie mam do końca września. Od października będę studentem dziennym, dlatego
Choć tak jak wspominałem jest parę opcji na wyjaśnienia, ubezpieczenie wstecz itd. Nie wiem tylko jak to się ma do braku wspopracujacych rodziców.
@Sigfried wrzesień się już kończy, więc jak nie potrzebujesz opieki medycznej na już to się nic nie stanie. A ten brak ciągłości przez miesiąc nie powinien być wielkim problemem. Niemniej jak uczelnia cie ubezpieczy to
@Tytanowy_Lucjan: Jak opłacasz sam w Zusie.