Aktywne Wpisy

wykop +19
Kogo chcielibyście zobaczyć w kolejnym AMA?
Są ludzie, których śledzimy od lat, których głos kojarzymy z konkretnymi sytuacjami, których wypowiedzi nas wkurzają albo przeciwnie - dają do myślenia. Czasem brakuje jednej rzeczy: możliwości zapytania ich o coś wprost, bez dziennikarskich filtrów, bez gotowych odpowiedzi z wywiadów promujących nową płytę, film albo ustawę. Po prostu: normalna rozmowa z człowiekiem, którego zazwyczaj oglądamy z dystansu.
Dlatego wrzucamy to pytanie tutaj, do Was: kto według Was
Są ludzie, których śledzimy od lat, których głos kojarzymy z konkretnymi sytuacjami, których wypowiedzi nas wkurzają albo przeciwnie - dają do myślenia. Czasem brakuje jednej rzeczy: możliwości zapytania ich o coś wprost, bez dziennikarskich filtrów, bez gotowych odpowiedzi z wywiadów promujących nową płytę, film albo ustawę. Po prostu: normalna rozmowa z człowiekiem, którego zazwyczaj oglądamy z dystansu.
Dlatego wrzucamy to pytanie tutaj, do Was: kto według Was
źródło: AMA
Pobierz
Zoriuszka +155
Niespodziewałem się że ten rząd #ko będzie gorszy niż rząd #pis, a jednak xD Półmetek kadencji za nimi i nie zrobili k---a dosłownie nic xDDDDDDDDDDDDDD
Jak w tym kraju ma #pis nie wygrywać skoro największa partia przeciwna to zbiorowisko małp które nic k---a nie robią xD
#takaprawda #politka
Jak w tym kraju ma #pis nie wygrywać skoro największa partia przeciwna to zbiorowisko małp które nic k---a nie robią xD
#takaprawda #politka

Na dzień dzisiejszy bardziej zaawansowanymi oraz przyszłościowymi grami wydają się Valorant, apex legends, oraz fortnite na silniku unreal engine 5.
Jeśli nie poprawili znacząco anty cheata, to nie ma po co nawet uruchamiać nowego csa.
W obecnej chwili dostaliśmy counter strike 2 w mocno okrojonej biednej wersji, no bo mamy tryb premier, turniejowy, skrzydłowy, uproszczony, deatchmatch, trening i to na tyle, nie dostaliśmy nawet wszystkich trybów z cs:go np. latające scouty, wyścigi zbrojeń, danger zone (battle royale).
Brak nowości w postaci nowych map, nowych trybów gry, operacji, skrzynek, itp.
Na dzień dzisiejszy wydaje się być to mocno okrojoną wersją cs:go.
Zmusili wszystkich do csa2, ponieważ doskonale wiedzieli, że jakby dać wybór, to 90% graczy zostałaby przy Cs:Go.
Taka prawda.
Ja Ja bym na miejscu Valve zostawił jeszcze csgo.
Dopóki nie ulepszyli by cs2 do tego stopnia w jakim był cs:go, bo tak to z wielkiej premiery zrobiła się wielka kupa, ja mam niedosyt i to mocny, bardzo wyczekiwany moment a tu taka kiszka słabo.
Pograłem z kolegą i jak to on ładnie ujął: Jak dla mnie to jest dalej beta.
I faktycznie, wszystko jest jakieś takie gumowe, rozmyte.
Mam wrażenie, że jest większe opóźnienie między tym co robię myszką, a tym co się potem dzieje na ekranie.
Dramat.
Podsumowując: w porwaniu do cs:go - 0 nowości, 0 świeżości, nadal brak sensownego anti-cheata.
Przypudrowali 11 letnie cs:go.
Jeśli się pomyliłem to mnie poprawcie w komentarzu.
Tak powinno wyglądać nowe logo csa: beta testy na produkcji, z symulatorem otwierania skrzynek, a nie wielka premiera, jakby to miała być zupełnie nowa rewolucyjna gra.
#csgo #csgo2 #cs2 #counterstrike #steam #gaben #gry #counterstrike2
źródło: c004d377315793ccb3874f38245da4fd604c815ac68a928f43fda8d3b09f61be
Pobierz@Pawci0o: gra jest za darmo, co
CSGO też było gołe i niedopracowane po premierze.
A wiele map było żywcem przeniesionych z CS:S.
Także spokojnie, będą stopniowo dodawać content I ulepszać.
@Pawci0o: Ruch wykonany celowo aby ludzie byli zmuszeni grać w cs2. Taka chmara betatesterów jest bezcenna.