Wpis z mikrobloga

• 1811
@Zoriuszka: poprzeczka jest tak nisko, że "nic nie robienie" jest 1000x lepsze niż rozsadzanie państwa od środka i granie na wojnę domową jak to robi Jaro
  • Odpowiedz
@Zoriuszka: podwyżki dla nauczycieli, odblokowanie kpo, babciowe, przywrocenie finansowania telefonu zaufania dla młodzieży itd. Możesz mówić, że robią mało albo, że nie podoba Ci się to co robią, ale nie mów, że nie robią nic. I nie rządzi samo KO tylko kilka partii.
  • Odpowiedz
  • 154
@Zoriuszka @wazka666 dla mnie jedno z ważniejszych elementów to przywrócenie inwitro, dzięki temu przy zachowaniu obecnego trendu daje +- dodatkowy miesiąc w skali narodzin. To dużo więcej niż dało 500+ przez wszystkie lata trwania projektu
  • Odpowiedz
  • 4
@kukold

@Zoriuszka: poprzeczka jest tak nisko, że "nic nie robienie" jest 1000x lepsze niż rozsadzanie państwa od środka i granie na wojnę domową jak to robi Jaro

Ale jak państwo rozsadzone to by wypadało chociaż odwrócić to rozsadzenie a nie dalej tkwić w tym samym punkcie xd
  • Odpowiedz
podwyżki dla nauczycieli, odblokowanie kpo, babciowe, przywrocenie finansowania telefonu zaufania dla młodzieży itd. Możesz mówić, że robią mało albo, że nie podoba Ci się to co robią, ale nie mów, że nie robią nic. I nie rządzi samo KO tylko kilka partii.

@wazka666: zapomniałeś o nie bywałym sukcesie jakim jest wydanie w 2024r 300 tysięcy wiz dla ludzi z bardzo egzotycznych krajów bez żadnej ich weryfikacji czy są chociażby karani,
  • Odpowiedz
@Zoriuszka takie samo przemyślenie mnie dopadło wczoraj - nie zrobili prawie nic. A nawet jak zrobili to nie umieli tego „sprzedać”. I potem zdziwienie za dwa lata że „demokracja przegrała”. To niech się ta demokracja za robotę weźmie, to nie przegra.
  • Odpowiedz
Dla mnie to nie jest argument aby wybierać nierobów zamiast jawnych złodziei xD

@Zoriuszka: czyli wolę złodzieja który okradł mi mieszkanie i jego miejsce jest w więzieniu, niż nieroba którego miejsce jest w pośredniaku? Ok, ciekawy pogląd na świat, nie powiem xd
  • Odpowiedz