Wpis z mikrobloga

@Luqart: Dobrze że nie mam...
Ale fakt, chyba lepiej właśnie nie mieć. Zresztą, nie zdziwię się jak i tego ludziom zakażą jeśli nie odbębnią szkolenia. W USA za brak rejestracji do Selective Service dla mężczyzn jak najbardziej mogą to zrobić.
  • Odpowiedz
@Luqart: jak dla mnie trochę sprawa naciągana bo nawet jeśli mu zabrali skierowanie do WKU jak przyszedł, to przecież powinni dać papier z informacją o dacie szkolenia albo jakiekolwiek skierowanie na te ćwiczenia. IMO fejk to jest, zbyt naciągana historia, gość poza tym nie podaje nawet jakie WKU go skierowało. Ten facet z wykopu i WCR Sieradz pokazywał nawet nie skierowanie do WKU a skierowanie na ćwiczenia więc typek z
  • Odpowiedz
@p53protein: Coś tam się broni przed zarzutami, że wprowadza ludzi w fejkową aferę. Jeżeli ma niedoczynność tarczycy to jest szansa, że się wywinie. Do 2020 roku nie przyjmowali nawet do wojska z chorą tarczycą. Teraz przyjmują, ale tylko tych którzy mają małą "wadę tarczycy". Nie wiem jak z ćwiczeniami. Sam mam niedoczynność zdiagnozowaną 5-6 lat temu. Pytałem mojej endokrynolog o to i mówiła, że powinienem dostać D i jak coś
  • Odpowiedz