Wpis z mikrobloga

#famemma Widzę, że jest tu banda przygłupów piszących w stylu "Nie róbcie z 14/15 Latków małych dzieci. Wiadomo że nie ogarniają życia. Ale wiedzą co się gdzie wkłada". To ja spróbuję Wam wyjaśnić debile, o co chodzi w tzw. wieku przyzwolenia. Osoby poniżej tego wieku są pod OCHRONĄ ale tej ochrony mają przestrzegać nie one same (bo mają siano w głowie) tylko osoby pełnoletnie - którym nie wolno nawet pomyśleć o współżyciu z tak młodą osobą bo #!$%@?ą ich rozwój i skrzywią je na resztę życia... To co robi 14 latka z innym 14 latkiem ich sprawa i rodziców którzy nie dopilnowali... Ale jeżeli jesteś pełnoletni i bierzesz udział w takim procederze albo o nim wiesz i nic z tym nie robisz to KRZYWDZISZ to dziecko! I co to za #!$%@? że ona chciała, że się malowałą i #!$%@? z tego ona ma siano we łbie bo jest dzieckiem a Ty jako osoba "dojrzała" masz brać udział w OCHRONIE tego dziecka a nie krzywdzić je!
Pobierz tooheavytolift - #famemma Widzę, że jest tu banda przygłupów piszących w stylu "Nie r...
źródło: F60urWXWcAA3_wV
  • 34
@tooheavytolift: tak tak hormony, u polek to jest czyste wyrachowanie raczej nie rób ofiary z kogoś kto nią nie jest szukając gówno argumentów, fakt erotoman gawędziarz wyłudza nudesy, ale sama #!$%@? dała, za moich czasów jak chodziłem do szkoły to normalnie mówili żeby unikać zboczeńców i nie dawać nic a nic obcym (dupy też, nawet taki specjalny film puszczali o oszustach i zboczeńcach) skoro nauki ze szkoły i domu zawodza to
@tooheavytolift: ty ale ja napisałem o ruchaniu rowniesniczym. Więc jak cytujesz to całość, nie od połowy zdania. Dla mnie laski 2 lata młodsze już były za durne do bujania się razem. Także nie #!$%@? mi nie moich słów.
@kiecazpieca: a napisałem coś o Tobie "pecie"? Twoje słowa posłużyły jedynie za przykład #!$%@? umysłowego które tu występuje. Nawet w dalszej wypowiedzi napisałem że nie piszę o równieśnikach, ale to trzeba się czytać najpierw nauczyć "pecie".
@tooheavytolift: Ja się nie zgadzam, ponieważ wiek przyzwolenia działa tylko w jedną stronę i nie chroni chłopców, którzy przecież dorastają nieco wolniej, więc tym bardziej mają siano w głowie

I prawo jest tak #!$%@?, że 16 latek rucha 14 latkę to jest lipa, ale jak 50 latka bzyka 13 latka to jest ok
@teslamodels: Wy na prawdę macie problem z czytaniem ze zrozumieniem... Nie dziwię się że szukacie młodszych lasek bo intelektualnie nie nadążacie za rówieśnikami... Gościu, co z tego czy wie skąd się biorą dzieci czy nie... Jest niepełnoletnia i to Ty "dorosły" podejmujesz tę decyzję za nią - nie nie będę Cię ruchał bo jesteś małolatą i nie wiesz jakie konsekwencje mogą czekać Ciebie i mnie- #!$%@?.