Wpis z mikrobloga

Ogłoszenie z pełnym, czytelnym opisem, wyraźne zdjęcia całego zestawu - z bliska, z daleka, z kotem i bez. Myślałam że to wystarczy, że tak się robi.

Nie pomyślałam jednak, że wśród użytkowników są przecież ludzie z tą straszną chorobą, co nie pozwala im czytać literek.
Nie wolno im nawet zerkać na to, co może zobrazować treść, żeby nie spowodować zwary w klepisku XD

No naraziłam chłopa na niebezpieczeństwo, pewnie dlatego tak na mnie nakrzyczał, co nie?
Chyba dam mu swój numer i jak zadzwoni, to odpowiem na wszystkie pytania ()

#olx #allegro #bekazpodludzi #takbylo #heheszki #mojezdjecie #playstation #logikaniebieskichpaskow
Ytarka - Ogłoszenie z pełnym, czytelnym opisem, wyraźne zdjęcia całego zestawu - z bl...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • 198
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ytarka: Wymienisz na karmę dla gekona?

Kiedyś na olx jak wystawiłem laptopa czy tam telefon to napisałem, że możliwa jest wymiana na jakiś inny przedmiot. Oczywiście ludzie woleli zaproponować mi wymianę ale na przedmiot o wartości 60-70% mojego lapka/telefonu. Oczywiście byli wielce zdziwieni, że odmawiam bo przecież pisałem, że możliwa jest wymiana na coś innego :D

• Odpowiedz
  • 2
@Ytarka A ja w grudniu 2021 jak udało się wyrwać PS5 to pogoniłem Slimkę 500 GB z jednym padem i kilkoma grami za 1100 ( _)... To był chory czas na rynku konsol.
  • Odpowiedz
  • 2
@Ytarka ta konsola to był złoty deal bo 3 lata wcześniej kupiłem ją za 700, jak wychodził nowy GoW.

Z piątką już taki manewr nie wyjdzie przy okazji wymiany na pro, jak już wyjdzie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz