Aktywne Wpisy
karetpoker +12
#ukraina #rosja #wojna
Wam jest do śmiechu, że Ukraińcy wjechali w Rosję, ale mnie nie do końca. Doktryna jądrowa Rosji stanowi, że w przypadku zagrożonej integralności terytorialnej Federacyji Rosyjskiej, ta może użyć broni atomowej. A Ukraina właśnie to robi. Po #!$%@? tak igrać? Co ten rajd daje? Na moje to przekraczanie pewnych czerwonych linii.
Wam jest do śmiechu, że Ukraińcy wjechali w Rosję, ale mnie nie do końca. Doktryna jądrowa Rosji stanowi, że w przypadku zagrożonej integralności terytorialnej Federacyji Rosyjskiej, ta może użyć broni atomowej. A Ukraina właśnie to robi. Po #!$%@? tak igrać? Co ten rajd daje? Na moje to przekraczanie pewnych czerwonych linii.
Gours +28
Ci, którzy mają problem z tym, że nie kibicuję pato-Julce z Konfederosji. To nie tak, że polityka jest tak ważna, ale trzeba postawić pewne granice.
Fakty są następujące: ona nie tylko popiera, ale i startowała w wyborach z list Konfederacji. To znaczy, że utożsamia się z ich poglądami. A są to poglądy prorosyjskie, antyukraińskie i antyzachodnie. To jest skandal, że mając wojnę za granicą mamy olimpijkę, która otwarcie wręcz wyraża takie poglądy.
Agnieszka Radwańska była twardo za PiS (którego nie cierpię), a nie widziałem jakoś problemu, by jej kibicować. No ale właśnie - trzeba stawiać jasne bariery.
Tak
Fakty są następujące: ona nie tylko popiera, ale i startowała w wyborach z list Konfederacji. To znaczy, że utożsamia się z ich poglądami. A są to poglądy prorosyjskie, antyukraińskie i antyzachodnie. To jest skandal, że mając wojnę za granicą mamy olimpijkę, która otwarcie wręcz wyraża takie poglądy.
Agnieszka Radwańska była twardo za PiS (którego nie cierpię), a nie widziałem jakoś problemu, by jej kibicować. No ale właśnie - trzeba stawiać jasne bariery.
Tak
Nie pomyślałam jednak, że wśród użytkowników są przecież ludzie z tą straszną chorobą, co nie pozwala im czytać literek.
Nie wolno im nawet zerkać na to, co może zobrazować treść, żeby nie spowodować zwary w klepisku XD
No naraziłam chłopa na niebezpieczeństwo, pewnie dlatego tak na mnie nakrzyczał, co nie?
Chyba dam mu swój numer i jak zadzwoni, to odpowiem na wszystkie pytania (。◕‿‿◕。)
#olx #allegro #bekazpodludzi #takbylo #heheszki #mojezdjecie #playstation #logikaniebieskichpaskow
@Ytarka: to jeszcze przekonaj do takiego myślenia typa z którym pisałaś na Allegro.
Kiedyś na olx jak wystawiłem laptopa czy tam telefon to napisałem, że możliwa jest wymiana na jakiś inny przedmiot. Oczywiście ludzie woleli zaproponować mi wymianę ale na przedmiot o wartości 60-70% mojego lapka/telefonu. Oczywiście byli wielce zdziwieni, że odmawiam bo przecież pisałem, że możliwa jest wymiana na coś innego :D
@Ytarka: Mogę xD
PS nie jesteś lepsza, ale mozesz nie być gorsza xD
@Ytarka: no nie ma, a co?
Z piątką już taki manewr nie wyjdzie przy okazji wymiany na pro, jak już wyjdzie ( ͡° ʖ̯ ͡°)