Aktywne Wpisy
saji +99
Nie mogę w tym kraju jeździć samochodem. Praktycznie wszyscy ignorują przepisy. Zaczyna się pewnie niewinnie: "50km/h"? Prosta droga, przecież można pocisnąć 70." I dzięki takiej furtce zaczyna się dalsze olewanie. Gdyby to była kwestia gapiostwa to jeszcze pół biedy, ale nie- to mentalność. Nawet jak kierowca kogoś zabije (no chyba, że jest bogaty i trafi na rodzinę z małym dzieckiem) to w komentarz pod artykułem zaczyna się obrona.
W ten weekend dalszy
W ten weekend dalszy
bylem_zielonko +201
Jak to było? "Nareszcie koniec 'upałów'"?
Deszcz 24h na dobę, 10 stopni i porywy wiatru do 80km/h XD
Mordo przecież wystarczy ubrać płaszcz przeciwdeszczowy mordo żeby wyjść na spacer (i kurtkę zimową i kalosze po kolana, żeby się nie utopić w błocie, ale to nie problem jak na głowę spadnie ci gałąź)
Deszcz 24h na dobę, 10 stopni i porywy wiatru do 80km/h XD
Mordo przecież wystarczy ubrać płaszcz przeciwdeszczowy mordo żeby wyjść na spacer (i kurtkę zimową i kalosze po kolana, żeby się nie utopić w błocie, ale to nie problem jak na głowę spadnie ci gałąź)
Nie pomyślałam jednak, że wśród użytkowników są przecież ludzie z tą straszną chorobą, co nie pozwala im czytać literek.
Nie wolno im nawet zerkać na to, co może zobrazować treść, żeby nie spowodować zwary w klepisku XD
No naraziłam chłopa na niebezpieczeństwo, pewnie dlatego tak na mnie nakrzyczał, co nie?
Chyba dam mu swój numer i jak zadzwoni, to odpowiem na wszystkie pytania (。◕‿‿◕。)
#olx #allegro #bekazpodludzi #takbylo #heheszki #mojezdjecie #playstation #logikaniebieskichpaskow
@Ytarka: a skończyło się tak, że śmieją się z Ciebie. Bo ta osoba nie była nie ogarnięta, od początku. smutne xD
@MokryMarek: Tu nie chioziło o odpisanie, tylko to żeby ktoś ja pogłaskał, nie ważny jest powód, liczy się uwaga. Tylko ona tego nie widzi.
"nie ogarnięta" pisze się razem. Tylko na podstawie dwóch twoich komentarzy.
Jednak szkoda, że słowniki nie są refundowane ty mały wykopku.
Dla jednego mały, dla innego zwyczajny xD Boziu, ale z ciebie @cpt_foley xD
@23kulpamens: W języku polskim? Spełnia jedną ale pewnie ty znasz ich co najmniej kilkanaście. Według słownika PWN:
Wykrzyknik (znak wykrzyknienia) służy do oznaczania emocjonalnego zabarwienia wypowiedzi, uwydatniania jej charakteru żądającego lub rozkazującego. Może on też być używany do wyróżnienia jakiegoś fragmentu wypowiedzi.
W zakresie użycia wykrzyknika piszący ma dużą swobodę. Jednak należy przestrzec przed nadużywaniem tego znaku interpunkcyjnego.
Komentarz usunięty przez moderatora
I ty z ta oceną nic nie zrobisz.
@enzojabol:
1. służy do oznaczania emocjonalnego zabarwienia wypowiedzi
2. uwydatniania jej charakteru żądającego
3.
Wielu idiotów w internecie się spotyka ale ty jesteś absolutnie wyjątkowym egzemplarzem. Winszuję :)