Aktywne Wpisy
Korzystacie z lombardów?
W sumie zawsze wiedziałem że istnieją, ale kojarzyły mi się z jakimś badziewiem i wyzyskiem. Teraz sobie pomyślałem że w sumie spoko rozwiązanie bo mam dużo niepotrzebnych gratów, a #!$%@? się ze sprzedażą na OLX to jakiś koszmar.
Korzysta ktoś z lombardów? Działa to dobrze że się idzie i dostaje hajs za rzeczy? Jakie prowizje mają na elektronikę 30%? 50%?
#lombard #sprzedam #olx
W sumie zawsze wiedziałem że istnieją, ale kojarzyły mi się z jakimś badziewiem i wyzyskiem. Teraz sobie pomyślałem że w sumie spoko rozwiązanie bo mam dużo niepotrzebnych gratów, a #!$%@? się ze sprzedażą na OLX to jakiś koszmar.
Korzysta ktoś z lombardów? Działa to dobrze że się idzie i dostaje hajs za rzeczy? Jakie prowizje mają na elektronikę 30%? 50%?
#lombard #sprzedam #olx
Temat do dyskusji.
Jakie Waszym zdaniem wziąć auto do 150 tys zł?
Bez znaczenia czy używka/nowe. Po prostu co byście wybrali i dlaczego
#auto #samochody #leasing #motoryzacja
Jakie Waszym zdaniem wziąć auto do 150 tys zł?
Bez znaczenia czy używka/nowe. Po prostu co byście wybrali i dlaczego
#auto #samochody #leasing #motoryzacja
Nie pomyślałam jednak, że wśród użytkowników są przecież ludzie z tą straszną chorobą, co nie pozwala im czytać literek.
Nie wolno im nawet zerkać na to, co może zobrazować treść, żeby nie spowodować zwary w klepisku XD
No naraziłam chłopa na niebezpieczeństwo, pewnie dlatego tak na mnie nakrzyczał, co nie?
Chyba dam mu swój numer i jak zadzwoni, to odpowiem na wszystkie pytania (。◕‿‿◕。)
#olx #allegro #bekazpodludzi #takbylo #heheszki #mojezdjecie #playstation #logikaniebieskichpaskow
@koniozwalacz: ludzie są ja jaszczurki, za każdym razem jak myślę że przejawiacie jakieś oznaki inteligencji, wchodzę na wykop i już wiem że to była iluzja.
Jeszcze Twój nick xD
jaki portal i jego użytkownicy taki nick
@23kulpamens: ja #!$%@? opie
@koniozwalacz: Znam, i to lepiej niż Ty, który nie zaczynasz zdania od dużej litery, a wykrzyknika się czepiasz. Zasady ortografii są dobrowolne. Kisnę z Was, Wy którzy myślicie że jesteście lepsi bo zmusili Was do stosowania jakichś zasad, a nawet grzecznościowo Ty z dużej litery nie potraficie napisać, śmiecie. Oto czym jesteście Wy i Wasze żale. Ogranijcie się. Z fartem mordeczki xD
@23kulpamens: a ty się czepiasz mojego nicku bo nie wiesz do czego się dosrać hipokryto ¯\(ツ)/¯ powszechnie się przyjęło że ludzie pisząc komentarze w necie raczej rzadko piszą używając notorycznie wielkich liter. od wczoraj masz internet?
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@23kulpamens: no ale ty jednak naprawdę musisz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@koniozwalacz: to przeczytaj jeszcze raz swoje wypowiedzi. Pomogę Ci, bo może jednak nie dasz rady. Raz piszesz że jak ktoś nie przestrzega zasad ortografii to jest debilem, a obok piszesz "powszechnie się przyjęło że ludzie pisząc komentarze w necie raczej rzadko piszą używając notorycznie wielkich liter.".
Chyba jednak jesteś, ale nie przejmuj się. Ortografia to tylko zbiór umów między ludzmi.
@koniozwalacz: stara Co tak mówi?