Aktywne Wpisy

sawes05 +297
Zaczyna się ekospie*dolenie w #inpost
Najlepiej zaprzestańcie emisji dwutlenku węgla poprzez likwidację firmy, bo to wy go produkujecie, nie ja. Następnym razem wybiorę inną formę dostawy.
P.S. Założyliście już na twarze waszych kurierów mierniki emisji CO2 ?
#technologia #agenda2030 #klausschwab #cbdc #teoriespiskowe #sladweglowy #wef #nwo #ekoterroryzm
Najlepiej zaprzestańcie emisji dwutlenku węgla poprzez likwidację firmy, bo to wy go produkujecie, nie ja. Następnym razem wybiorę inną formę dostawy.
P.S. Założyliście już na twarze waszych kurierów mierniki emisji CO2 ?
#technologia #agenda2030 #klausschwab #cbdc #teoriespiskowe #sladweglowy #wef #nwo #ekoterroryzm

zenek-stefan1 +106
Anon lvl 33, dzieciaków (5 i2 lata) psa i żone do której jesteś przyzwyczajony. Nie ma tego co kiedyś przez dzieci. Tzn. Posiadanie dzieci. Żoną widzi tylko dzieciaki a nie Nas.
Do tego dochodzi praca fizyczna na 3 zmiany która miała być na chwilę aby uzbierać na wesele lecz ta chwila trwa już prawie 7 lat. Cały czas sedanie się wkurzasz na tą pracę. Wiesz,że stać cie na więcej lecz nic nie możesz z tym aktualnie zrobić bo jest zbyt dobra płaca a jesteś jedynym żywicielem bo różowa jest na wychowawczym.
Przez pracę twój zegar biologiczny jest #!$%@? na małe kawałeczki. Po nockach nie wiesz jaki jest dzisiaj dzień po rankach jestes caly dzien spiacy a na popoludniowkach nic nie mozesz zrobic bo brak czasu. Przez to wszystko chodzisz ciągle zmęczony a żoną ciągle ma pretensje, że nie robisz czegoś o co cię poprosiła w tym momencie kiedy to powiedziała.
Miej borderline oraz prawdopodobnie ADHD przezco masz same problemy w głowie, chcesz zmian lecz nie potrafisz nic zrobić przezco wpadasz w depresję. I cały czas masz taką parabolę nastrojową. Jednego dnia jest Tobie zajebiscie, cały świat jest twój i dochodzi do tego hiperfiksacja na dany temat (nic i nikt nie istnieje. Jesteś tylko Ty i dana hiksacja na określony temat) a 2 dni później uważasz, że Twoje życie jest do dupy a najlepiej gdybyś mógł zacząć swoje życie na nowo.
#gownowpis
Jestem niewiele, bo tylko kilka lat młodsza od Ciebie, leżę w łóżku i myślę o tym gdzie dzisiaj wyskoczymy z niebieskim oraz czy dać mu jeszcze godzinkę pospać I obudzić go lodzikiem i śniadaniem do łóżka, czy mizianiem po głowie i śniadaniem.
A różowa wyślij do roboty. Żłobki istnieją. Przedszkola też.
Niech jeszcze pospi.
Jak można mieć 33 lata i już tak przesrane w życiu? Koleś, jak ja Ci bardzo, bardzo współczuję. Masz przegwizdane.
Życiowa rutyna, zmęczenie, frustracja, ciągle tylko "mamo daj, mamo weź, taaaaaatoooooo! maaaaaamoooo a on mi (tu wstaw dowolne coś), maaamoooo jeeeeesc"
na urlop to tylko w wakacje, na urlop w zimie to tylko w ferie.. Pranie, sprzątanie, gotowanie, rozgardiasz, wywiadówki, przedszkola, żłobki i szkoły. Wstawanie w nocy, zniszczone cycki, brak snu, babranie się w gównie, oglądanie Psiego Patrolu i nieustanne oczy dookoła głowy oraz pilnowanie by
Ja bym sobie w łeb strzeliła, dlatego podziwiam Ciebie
a dzieciaki się cieszą?
W każdym razie życzę zdrowego syna :D
zdrowie najważniejsze, ale kobiety synom jakoś wszystko łatwiej wybaczają ;)