Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Śmieszy mnie jak wykopki piszą o ścianie i o tym jak to kobiety po 30 płaczą w poduszkę bo nie mają męża i dzieci.
Wiecie jaka jest rzeczywistość? Płaczą te, które mają.
Dlaczego? Bo to masa obowiązków, przykrości, bólu, strachu, nieprzespanych nocy i często nie dostaniesz nic oprócz tego, że te osoby są.
Matki i żony płaczą, często żałują i jeszcze boją się o tym mówić bo społecznie nieakceptowalne jest mówienie, że macierzyństwo unieszczęśliwia.

Przekrój koleżanek 25-35 podróżują, imprezują, poznają świat i życie, dorabiają się, kształcą, obejmują coraz lepsze stanowiska, są zadbane i inwestują w siebie. Na spotkaniach towarzyskich wszystkie dzieciate im zazdroszczą.
#redpill #zwiazki

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim Słowa mojej koleżanki lat 43 co wcześniej robiła karierę „mnie to tylko na śmietnik wyrzucić”, „w moim wieku są tylko faceci po przejściach albo rozwodnicy”. A wiesz dlaczego podróżują i robią karierę? BO NIKT ICH NIE CHCE to co maja robić?
  • Odpowiedz
Różowa lat 32. Moje życie teraz jest duzooooo lepsze niż 10 lat temu. Mam niebieskiego, brak dzieci, alko okazjonalnie, mam cel w życiu, wiem co chce robić. Moje życie nigdy nie było lepsze
  • Odpowiedz