Aktywne Wpisy

Czy ja jestem jakiś nienormalny czy co ale co ludziom przeszkadzają fotoradary albo odcinkowe pomiary prędkości? Może wystarczy jechać zgodnie z przepisami? A najbardziej śmieszą mnie komentarze typu "rząd łupi kierowców" - no to jak ktoś będzie jechać zgodnie z ograniczeniem to mu chyba nic extra nie doliczy? xD
Ja się nauczyłem jeździć zgodnie z przepisami w UK, gdzie każde przekroczenie prędkości i mandat, chociażby najniższy to kosmiczna zwyżka przy kolejnym ubezpieczeniu
Ja się nauczyłem jeździć zgodnie z przepisami w UK, gdzie każde przekroczenie prędkości i mandat, chociażby najniższy to kosmiczna zwyżka przy kolejnym ubezpieczeniu

annlupin +25
siedze se jusz może film obejrze nie wiem a co uwas
źródło: annlupin098734
Pobierz

Śmieszy mnie jak wykopki piszą o ścianie i o tym jak to kobiety po 30 płaczą w poduszkę bo nie mają męża i dzieci.
Wiecie jaka jest rzeczywistość? Płaczą te, które mają.
Dlaczego? Bo to masa obowiązków, przykrości, bólu, strachu, nieprzespanych nocy i często nie dostaniesz nic oprócz tego, że te osoby są.
Matki i żony płaczą, często żałują i jeszcze boją się o tym mówić bo społecznie nieakceptowalne jest mówienie, że macierzyństwo unieszczęśliwia.
Przekrój koleżanek 25-35 podróżują, imprezują, poznają świat i życie, dorabiają się, kształcą, obejmują coraz lepsze stanowiska, są zadbane i inwestują w siebie. Na spotkaniach towarzyskich wszystkie dzieciate im zazdroszczą.
#redpill #zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: średnio Polki żyją 81,1 lat... poczekaj co powiedzą jak stuknie 40... a życia dopiero połowa.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
źródło: antykoncepcja-spirala-1
PobierzCoraz więcej polskich kobiet to pijaki ( ͡° ʖ̯ ͡°)