Wpis z mikrobloga

Dziewczyna jedzie na weekend do mamy ( ͡° ͜ʖ ͡°) w co pograć?
#pytanie #gry

Jaką grę sobie powtórzyć

• Skyrim 15.2% (261)
  • Wiedzmin 3 48.2% (827)
  • City skylines 18.8% (322)
  • Rimmworld 17.8% (306)

Oddanych głosów: 1716

• 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mrbimbek: Skyrim z modami, jak w dzisiaj zaczniesz wszystko pobierać i konfigurować to może w niedziele wieczorem zaczniesz grać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@KladzSie: to jest beka. Ostatnio u mnie jeden w robocie się pochwalił ze jego dziewczyna oświadczyła mu „jak będziesz grał to ja zrywam”. Janusz jeden krzyczał jaka mądra kobieta a chłop stał dumny że ma jajka w jej torebce.
  • Odpowiedz
@Mrbimbek: To dobrze, bo tam też nie ma problemu by wyłącznie walczyć bronią białą. Dodatkowo można ją ulepszać dodając jakieś modyfikacje! :)

EDIT: Chociaż muszę przyznać że nie ma aż tylu opcji modyfikacji co w broni palnej (Co jest raczej normalne xD). Zawsze są jeszcze modyfikacje, które dodają więcej modyfikacji broni białej.

Ja też nie lubiłem strzelanek, tylko fantasy z mieczem ew. magia, ale Fallout 4 mnie z tego "wyleczył"
  • Odpowiedz
@Mrbimbek: Rimworld to zupełnie serio mówiąc najlepsza gra komputerowa w historii i opus magnum pod względem grywalności. Nie da się juz wymyśleć lepszej mechaniki. To jest owoc dziesiątek lat ewolucji gier.
  • Odpowiedz