Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @lornemalvo77: ale też zaczęło się od takich biegunek? bo opisałeś ból, a ja jeszcze nie doświadczyłem żadnego, tak samo deliry nigdy nie miałem, jak pisałem to miałem przerwę 2 tyg po której poszedłem na badania ale jak tylko wracałem to sobie piwsko kupiłem

·
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: na 100 masz już stłuszczoną wątrobę (nie zawsze wychodzi na usg). Żółty kolor po alko i tłustym jedzeniu wskazuje, że wątroba nie radzi sobie z ich trawieniem (bo sama jest już otłuszczona).To jeszcze można odwrócić brakiem alko i dietą (przede wszystkim mało węgli). Potem następuje zwłóknienie, a następnie marskość.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): @lornemalvo77: @@PANZERDIVISIONDAS_AUTISMUS: @WaltherW: @drakan8: Ok panowie, trochę mi oczy otworzyliście. Lekarz ani słowa o trzustce nie powiedział, czy coś tam badał z krwi w związku z tym to nie wiem, badań miałem mnóstwo, na niektóre czekałem na wynik z tydzień, powiedział, że zbadał wszystko co się da. Jedynie zwrócił uwagę na wątrobę, kazał jeść mniej tłusto, mniej smażonego, więcej warzyw
  • Odpowiedz