Wpis z mikrobloga

Żal mi was wszystkich ajfonowcy xD Trzeba być kompletnym odklejeńcem by dać za telefon więcej niż 2000 zł xD Jesteście zwykłymi zakompleksionymi dzbanami-lansiarzami. No już, lećcie na premierę srajfonika 15 za jedyne 7 tyś zł, bo wasm wykupią xD tylko nie zapomnijcie dokupić ładowarki, bo przecież nie ma w zestawie hahahahaha żal.pl wy pustaki mentalne xD

#apple #smartfon #telefony #elektronika #iphone
  • 45
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Menel94 przecież to urządzenie którego używa się codziennie. Jak cie nie stać to ok, ale jak ktoś ma pieniądze to kupuje sobie coś co mu się podoba xD
  • Odpowiedz
@Menel94: Akurat sam jestem przeciwnikiem Apple, jako korporacji która promuje prokonsumenckie trendy. Ale twój komentarz mało co wnosi i jest po prostu tandetny. Akurat Iphone 15 za 5k wydaje się całkiem rozsądnym wyborem.
  • Odpowiedz
Żal mi was wszystkich ajfonowcy xD Trzeba być kompletnym odklejeńcem by dać za telefon więcej niż 2000 zł xD

@Menel94: widziałeś ty ostatnio po ile chodzą flagowce androidowe może?
  • Odpowiedz
Trzeba być kompletnym odklejeńcem by dać za telefon więcej niż 2000 zł

@Menel94: ej @wykop co znowu popsuliście że pokazuje mi na mirko wpisy sprzed 5 lat?
  • Odpowiedz
@Menel94: juz sie podnieciles androidziarzu? Juz dostales spazmow na samo wspomnienie hasla AJFON? Juz sie caly trzesiesz bo te SLYNNE AJFONY TAKIE DROGIE BAJAHAH DEBILEEE APLOWCY XDDD MUJ SAMSUNG ZA 500 ZL DZIALA I MA TO SAMO XDD

Do ludzi na ulicach w beemach i mercach za 400k tez sie przyczepiasz jak jakis wrzód wysmiewajac ich bo twoj opelek za 40k ma to samo BEEKAAA?
Messix - @Menel94: juz sie podnieciles androidziarzu? Juz dostales spazmow na samo ws...

źródło: IMG_8719

Pobierz
  • Odpowiedz
@Menel94 Jak co roku przy premierze iPhone frustraci musza się zesrać o to ile kosztuje telefon. Zobacz sobie chłopie ile kosztują flagowce innych topowych marek. Nie, nie mówię o srajomi.
  • Odpowiedz
@Menel94 a co to w ogóle kogoś obchodzi ile kto wydaje na telefon :D Może w szkole to jeszcze jak ktoś się szarpnął na droższy model to robił wow wśród kolegów ale teraz? Jak położysz zgaszonym ekranem ajfona i Huawei za 3 stówki to wyglądają na pierwszy rzut oka tak samo nijako. Po co się w ogóle nad tym rozwodzić ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz