Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zwiazki
Co zrobić w takiej sytuacji? Zakończyłam związek i powiedziałam o co chodzi. Nie czułam tego co powinnam, nie było pogłębienia znajomości, nikt sie nie otwierał, płytkie rozmowy, już nie chciałam spędzać z nim czasu. Nic więcej nie mam do dodania ale on tego nie przyjmuje. Chciałam żeby oddał mi rzeczy na spokojnie ale on ciągle naciska na rozmowy i wyjaśnianie. Podkreślam, że decyzje już podjęłam i nie będę się męczyć, że to koniec i niech zajmie się sobą, żebyśmy nie robili sobie problemów. On ciągle wymusza rozmowę ale ja nie potrafię powiedzieć nic innego, mówiłam jak było i tu nie ma niczego więcej. Chciałabym tylko odzyskać te rzeczy bez robienia telenoweli z tego, prosiłam żeby je spakował i odbiorę ale on mi napisał, że sama mam je pakować ale najpierw czeka nas kolejna rozmowa... Nie mam już siły na to. Co robić?

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim o matko, znam to az za dobrze, skoro on ma w domu Twoje rzeczy to nie masz swojego klucza? moze zabierz jak go nie bedzie, masakra z tymi „facetami”… jak dalej bedzie meczyl dupe to pojedz tam z kolezanka/ kolega/ mama/ tata i pakuj, nie sluchaj w ogole co mowi i wyjdz, tak chyba najprosciej
  • Odpowiedz
@Dietetyq ? chory na umysle jestes? skoro ona nie chce z nim byc to znaczy ze JUZ Z NIM BYLA!!! i wybrala jego ale juz z nim N I E C H C E B Y C, pewnie zaglosujesz na konfederacje i ich zakaz rozwodow skoro w tych czasach nawet rozstac sie nie mozna
  • Odpowiedz
@Dietetyq: laska mówi, że to koniec i podała solidne argumenty. Czym się ma przejmować skoro to jej były? Nie chce z nim gadać bo nie chce być przekonywana. Ma z nim być bo sie zakochał pomimo tego, że on nie jest dla niej odpowiedni? xD
  • Odpowiedz
@darknightttt: Meanwhile "solidne argumenty"

Nie czułam tego co powinnam, nie było pogłębienia znajomości, nikt sie nie otwierał, płytkie rozmowy, już nie chciałam spędzać z nim czasu

Czyli zwyczajnie jej się znudził typ, a ona nie napisała w tym wpisie czy faktycznie sama się coś wielce starała,
  • Odpowiedz
@kyIiejenner: nie wiem co jest z tymi facetami, że traktują kobiety jak rzeczy. Wejście w związek oznacza dla nich, że tak ma być na zawsze chyba, że to książę się rozmyśli.
Przecież jak misio nie pije i nie bije to jest tak cudownie i zła baba wymyśla (ʘʘ)
  • Odpowiedz
@darknightttt: Nie wiem co jest z tymi kobietami, że traktują facetów jak darmowe źródło pieniądza i ekscytacji - wejście w związek oznacza dla nich ciągłą karuzelę emocji, wypady do knajp, kina, wycieczki lokalne i zagraniczne, jazda szybką furą.

Oczywiście wszystko wymyślane, aranżowane i opłacone przez "misia".

Co sama kobieta najczęściej najcenniejszego w to wszystko wnosi to chyba wszyscy wiemy i o tym mówić nie musimy ( ͡° ͜ʖ
Dietetyq - @darknightttt: Nie wiem co jest z tymi kobietami, że traktują facetów jak ...

źródło: af05f0f577de5e33952f5e8aad561b31

Pobierz
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Radkovich mam zamiar je odzyskać bo należą do mnie i ich potrzebuje. Zakończenie nie rokującego związku to właśnie nie marnowanie czasu.
@kyIiejenner moja przyjaciółka go nie znosi i nie mogę na nią liczyć... Może kolega by się zgodził ale boje się, że się z tego niepotrzebna awantura zrobi.
@johoho_ibutelkarumu wolałabym kulturalnie ale jestem już na skraju

• Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
Anonim (nie OP): Ehh, wy tego nie rozumiecie, facet potrzebuje jakiegoś "closure". Zgodz sie na rozmowe, bez emocji powiedz co i jak (choćbyś się miała powtarzać), tylko musisz to zrobić bez zbędnych emocji. To jest facet pamiętaj. On myśli logicznie, jak mu powiesz bez emocji to da ci spokój. Nie wiem jak wyglądała wasza poprzednia rozmowa, ale widocznie albo było w niej dużo emocji, albo nie była w normalnej atmosferze i
  • Odpowiedz
nie wiem co jest z tymi facetami, że traktują kobiety jak rzeczy. Wejście w związek oznacza dla nich, że tak ma być na zawsze chyba, że to książę się rozmyśli.

Przecież jak misio nie pije i nie bije to jest tak cudownie i zła baba wymyśla

Co te różowe mają w głowach, że tak kiepsko dobierają sobie partnerów.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): > Ehh, wy tego nie rozumiecie, facet potrzebuje jakiegoś "closure". Zgodz sie na rozmowe, bez emocji powiedz co i jak (choćbyś się miała powtarzać), tylko musisz to zrobić bez zbędnych emocji. To jest facet pamiętaj. On myśli logicznie, jak mu powiesz bez emocji to da ci spokój. Nie wiem jak wyglądała wasza poprzednia rozmowa, ale widocznie albo było w niej dużo emocji, albo nie była w normalnej atmosferze
  • Odpowiedz