Aktywne Wpisy

KaraBooska +155
#alkoholizm 1130 dni bez alko. Już czuję, że nie potrzebuje nawet liczyć. Demon pokonany. Ostatnio byłem nawet na imprezie gdzie alko lało się strumieniami i nawet nie ruszyłem. Mało tego, mega fajnie się bawiłem!

_TiniMini_ +321
Dostałem telefon ze szpitala, że jednak mój ojciec umarł o 19:40... 20 lat temu chowałem matkę to teraz ojca. Niech mu ziemia lekką będzie (╥﹏╥)
#samotnosc #depresja #zalesie #rodzina
https://wykop.pl/wpis/85123967/ojciec-na-intensywnym-oddziale-kardiologicznym-oka
#samotnosc #depresja #zalesie #rodzina
https://wykop.pl/wpis/85123967/ojciec-na-intensywnym-oddziale-kardiologicznym-oka
źródło: tapeta-palacy-sie-znicz
Pobierz

#zwiazki
Co zrobić w takiej sytuacji? Zakończyłam związek i powiedziałam o co chodzi. Nie czułam tego co powinnam, nie było pogłębienia znajomości, nikt sie nie otwierał, płytkie rozmowy, już nie chciałam spędzać z nim czasu. Nic więcej nie mam do dodania ale on tego nie przyjmuje. Chciałam żeby oddał mi rzeczy na spokojnie ale on ciągle naciska na rozmowy i wyjaśnianie. Podkreślam, że decyzje już podjęłam i nie będę się męczyć, że to koniec i niech zajmie się sobą, żebyśmy nie robili sobie problemów. On ciągle wymusza rozmowę ale ja nie potrafię powiedzieć nic innego, mówiłam jak było i tu nie ma niczego więcej. Chciałabym tylko odzyskać te rzeczy bez robienia telenoweli z tego, prosiłam żeby je spakował i odbiorę ale on mi napisał, że sama mam je pakować ale najpierw czeka nas kolejna rozmowa... Nie mam już siły na to. Co robić?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Czyli zwyczajnie jej się znudził typ, a ona nie napisała w tym wpisie czy faktycznie sama się coś wielce starała,
Przecież jak misio nie pije i nie bije to jest tak cudownie i zła baba wymyśla (ʘ‿ʘ)
Oczywiście wszystko wymyślane, aranżowane i opłacone przez "misia".
Co sama kobieta najczęściej najcenniejszego w to wszystko wnosi to chyba wszyscy wiemy i o tym mówić nie musimy ( ͡° ͜ʖ
źródło: af05f0f577de5e33952f5e8aad561b31
Pobierz@kyIiejenner moja przyjaciółka go nie znosi i nie mogę na nią liczyć... Może kolega by się zgodził ale boje się, że się z tego niepotrzebna awantura zrobi.
@johoho_ibutelkarumu wolałabym kulturalnie ale jestem już na skraju
────────
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Co te różowe mają w głowach, że tak kiepsko dobierają sobie partnerów.