Aktywne Wpisy
Tiab +214
ZenujacaDoomerka +39
Bardzo bym chciała być akceptowana i lubiana.
Inni ludzie w sobotę pewnie spotkają się ze znajomymi a ja niestety spędzę dzień w łóżku. Szkoda że mi się tak życie potoczyło
#gownowpis
Inni ludzie w sobotę pewnie spotkają się ze znajomymi a ja niestety spędzę dzień w łóżku. Szkoda że mi się tak życie potoczyło
#gownowpis
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Ale powiało #nostalgia Wykopki chwalące obecnie Morawieckiego i Kaczora za sytuację ze zbożem, którą tamci sami sprowokowali importując na nasz rynek zboże z Ukrainy w ilości 16000% wyższej niż wcześniej, w dodatku ściągali takie, które nie spełniało norm, by jeszcze bardziej zarobić; jak nic przypominają 1:1 wykopków chwalących PiS i ministra szumowinę za radzenie sobie z pandemią covid w 2020 xDDDD
#takaprawda #bekazpisu #bekazpodludzi #ukraina #polityka
@yhbgrobdoivbvwamsv: przecież pisowcy od 2015 tworzą tylko problemy, a później je bohatersko rozwiązują tak, że traci Polska i Polacy.
Tutaj dodatkowo rykoszetem dostaje Ukraina xD
Co do zboża to skoro tu nie mieszkasz to gówno o tym wiesz ;) Jedynie co przeczytasz lub obejrzysz.
Zboże z Ukrainy w UE najwięcej kupili:
Hiszpania
Włochy
Holandia
Francja (olej rzepakowy i słonecznikowy), Grecja (rzepak i zboża),
Bułgaria (olej i śruta słonecznikowa),
Portugalia (zboża), Rumunia i Niemcy.
To gdzie siedzisz ;)
Dla mnie Polak mieszka w Polsce, poza polską mieszkają p0laki ;)
Jestem za tym żeby za granicą skasować
Może spróbuj się leczyć?
Rozumiem że u was medycyna nie jest na najwyższym poziomie ale wcześnie zdiagnozowaną chorobę chyba dadzą radę ;)
Już nie chcesz brutalnie mordować?
Jeżeli ja według Twoich standardów jestem głupi a Ty jesteś mądry to cieszę się że nie jestem jak Ty ;) bo dopiero byłaby obelga.
Tak na marginesie to co szczególnie Cię zdenerwowało?
Ty pisałeś ze nie żarłeś ukraińskiego zboża bo nie mieszkasz w Polsce.
2 błędy w jednym zdaniu ;)
Po pierwsze Polska nie jest i nie była nigdy największym importerem zboża z Ukrainy. Wyprzedza nas Hiszpania, Włochy i Holandia.
Po drugie nie wiesz co żresz. Ufamy że żywność w sklepie to coś zbadanego i pewnego. Jak wiele afer pokazało nie zawsze jest tak jak nam się
@Rubbik: biedna ukraina xD ofiara polskiej pomocy xDDD codziennie myslalem, ze osiagneliscie szczytowe fajnopolactwo, i codziennie mnie zaskakujecie xD