Aktywne Wpisy
Velsey +294
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Nie wiem już co myśleć. Od prawie roku jestem z najfajnieszą kobietą jaką poznałem ( młodszą o 8 lat).
Jej koleżanki ze studiów ( które jedną połowę stanowią szare myszki, a drugą typowe klubowiczki ubierające się jak szlaufy) zapraszają ją bez przerwy do klubów i ona zawsze odmawia.
O zukuje siebie i innych, że to nie dla niej, ale po sposobie jej wypowiedzi wiem, że źle się czuję z tym, że jest wyobcowana i chciałaby tam z nimi spędzić czas.
Robi to tylko ze wzlędu na mnie bo wie co myślę o tych koleżankach i o klubach.
Nie wiem już co myśleć. Od prawie roku jestem z najfajnieszą kobietą jaką poznałem ( młodszą o 8 lat).
Jej koleżanki ze studiów ( które jedną połowę stanowią szare myszki, a drugą typowe klubowiczki ubierające się jak szlaufy) zapraszają ją bez przerwy do klubów i ona zawsze odmawia.
O zukuje siebie i innych, że to nie dla niej, ale po sposobie jej wypowiedzi wiem, że źle się czuję z tym, że jest wyobcowana i chciałaby tam z nimi spędzić czas.
Robi to tylko ze wzlędu na mnie bo wie co myślę o tych koleżankach i o klubach.
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
brzydka baba here, nie będę ukrywać, kolejną dobę z rzędu od niedzieli mam limit lajków, nie daję w prawo praktycznie tylko wtedy gdy nie spełniam oczekiwań wymienionych w opisie, np. tylko na stały układ, fwb, nie marnujmy swojego czasu, albo jakimś kompletnym Czadom dynamiczniakom, bo wiadomo, że to nie mój target
tak więc na 300 lajków przez 3 dni mam zaledwie 11 par
pisaliście przecież, że każda kobieta na Tinderze ma ich setki, wręcz tysiące od razu xd
z czego z tych 11 par kilku gości reklamuje mi tylko w wiadomościach swoje social media i wydębia followy, nie chce gadać, nie odpisuje, 3 to jacyś dziadkowie na "stały układ", "szybki numerek", przyznają, że mam niezbyt twarz, ale w porządku ciało i próbują wydębić nudesy XD do reszty napisałam ale nie odpisują, jeden 3 lata młodszy amator chińskich kryształków ćpunix odpisuje, ale z łaską po 5-16 godzinach i jednym zdaniem/dwoma słowami a ja naparzam i się produkuje
wniosek więc taki, że owszem, tego typu portale nie są dla brzydkich facetów ale i dla brzydkich kobiet, ja sobie właśnie do końca zniszczyłam samoocenę
miałam związki w przeszłości, ale te znajomości zawsze nawiązywały się od początku na żywo bez pośrednictwa internetu i chyba to jedyne dla mnie wyjście
teraz dalej w normalnych sytuacjach społecznych mam jakąś tam męską atencję, ale albo są to dziadki 50+, a jak rówieśnicy albo młodsi to jacyś zagubieni ćpunki/alkoholicy/hazardziści bez pracy, dla których moja praca za 4,5k i wynajmowane mieszkanie to chyba już dużo i chcieliby dokonać transferu mamusia -> ja, lol, a w takich relacjach już niestety byłam i nie chcę, chyba to kardynalna sprawa, że każda dorosła osoba musi zarobić na siebie
To moja pierwsza próba na portalu randkowym jakimkolwiek. Podsumowując - porażka.
#tinder #zwiazki
Z ciekawości spotkania się odbyły? Jakiś typ Cię zablokował albo zghostował po nim?
Tinder to ściek. Znam dosłownie dwa związki, które urodziły się z tindera, a wielu próbowało. I to też były takie, że zakładały tindera i na drugi dzień już się spotkały. Im dłużej tam ktoś siedzi tym bardziej spaczony jest, to troszkę jak wykop z czystą czarnolisto.
@nutsheell: mmm źli chłopcy z problemami, perfect. Odkładając smieszki na bok to jakim cudem tacy kolesie zawsze mają spore powodzenie
@nutsheell: myślisz że laski "7/10" i więcej mają takie podejście?
nah, mają zrobione co się da, paznokcie, włosy za 400zł, kwas, makeup druga twarz, ubrania kryjące niedoskonałości figury, zdjęcia z odpowiedniego ujęcia z odpowiednim światłem + filtry, piekła nie
@nutsheell: Wykopki jakby miały propozycje seksu, (jeszcze sponsorowanego!!!) to byłyby wniebowzięte
@nutsheell: dla mnie za dużo. Mam swoją chatę, to po co miałbym najmować. No chyba że wynajmujesz komuś i źle zrozumiałem. Piszesz na tinderze ile zarabiasz? Co jest? Nie jestem na rynku matrymonialnym, ale jakby mnie różowa pytała, ile zarabiam, to poczułbym się nieswojo i to nie ze względu, że bieduję, ale poczułbym się jako kandydat na
Masz 99 polubień :D
Wynik nieosiągalny dla 90% facetów na tinderze
Nie przejmuj się 90% wykopu się nie załapało na prawdziwą miłość, a 50% siedzi w związku żeby nie musieć mieszkać ze starymi.
@nutsheell: Zamieszczam foto "przykładowego przeciętniaka" którego lajkujesz:
@Pan_dziwny: Pewnie dostałeś tego no... shadowbana ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Darujcie sobie, cykl rózowego paska narzekającego, że nikt go nie chce jest zawsze taki sam ( ͡° ͜ʖ ͡°)